Z her to bude Skryim (známe všichni)
potom GTA liberty city.
a ten nejlepší z The Fall (neznámé hry) hraje skupina Darkseed.
A z oblíbených filmů:
Godfather
Pro hrst dolarů
Nikdo nenajde lepší!!
A odkazy nefungovali...
Upravil/a Lord Rade dne 13.08.2012 17:17
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Nesmějte se, mě se líbí soundtrack z Fable 2 - The Lost chapter.
Ta hudba má prostě atmosféru a takový nádech tajemna.
Hledal jsem na youtube song s názvem Arena - passage, ten to snad vystihuje nejvíc, ale nenašel...
No tak určitě to je:
Morrowind
Oblivion
Skyrim
Botanicula
Dragon age 1
Fallout 3, New vegas
The Neverhood
Bioshock 1,2
a ještě spousta dalších, jen mám problém si na to teď nějak vzpomenout
btw. mám pocit, že tohle téma už tu je, ale zase sem ho nemohl nají
Upravil/a Whirt dne 13.08.2012 17:23
Tak já to nebudu dělat od 1. po několikáté místo, to bych nemohl, prostě je jen vypíšu, jak mi přišly na mysl:
Zaklínač, Oblivion, Skyrim, Morrowind, Diablo II, Mass Effect série, Mafia (první díl!!), Nosferatu a určitě by se ještě něco našlo, ale teď si nevzpomenu. Tohle jsou ty hlavní, u kterých mě OST fakt zaujalo.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
abych se přidal : série Mass Effectu , Skyrim , Oblivion , Guild Wars 2 , Two Worlds 2 , Dragon Age 1 a 2 , nějaké i z Assassins Creed série , Ground Control 2 , Gothic 4 , atd. atd. mohl bych tu psát ještě zítra
Tohle mi dost připomíná sountrack k Šifře mistra Leonarda od Hanse Zmmera. Nezdá se vám? Btw, díky za odkazy na Pár pařmenů, už jsem to neviděl... no, roky. Jdu na to
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.