Já mám jasnou představu o svojí první postavě. Argonian-zloděj/assasin(RPG5) za toho jsem začínal Morrowind i Oblivion a vždy se mi to vyplatilo. A když se mi neosvědčí první metoda tak se z Argoniana dá udělat i bojovník v těžké zbroji(RPG1). I když se to zdá někomu možná jako nesmysl, je to tak, protože se ve té zbroji i přez její váhu pohybuje relativně rychle. Rozhodně moje nejoblíbenější rasa je Argonian, jen mě docela zklamalo, že ho v Oblivionu dost polidštěli( už mohl nosit uzavřené přilbice a boty):(.
ach, ach, ten patek za dva tydny. uplne to vidim - jak dychtive bezim ze skoly pres pul Ostravy do xzone, vyzvedavam si to, zbesile se zenu domu... skoncim na JIPce, jelikoz me pri mem silenem uprku srazi auto a az me propusti z nemocnice a budu mit tak dva tydny volna k dobru... no hadejte, co budu ty 2 tydny delat?
Jak se vydání blíží tak to vypadá že nakonec skončím jako zloděj/mág/vampír.
Hned na začátku vykradu obchůdek abych se vybavil a následně zamířím do nejzapadlejšího hostince hledat stopy po temném bratrstvu.
Já tentokrát zkusim mága, v Oblivionu sem hrál za takového ... Válečného zloděje, je na čase zkusit třetí stranu.
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Hmmmm sice bych chtěl být ork ale jak jsem viděl v oficiálním traileru to kouzlo jak bouchl do země rukou když na něho šli haldy nemrtvích a obrovský oheň nemrtvé sežehl, možná nakonec budu breton a nebo ork mág.
PŘIŠEL JSEM, VIDĚL JSEM, ZVÍTĚZIL JSEM. I am Dovahkiin!!!!!
No jak se blíží vydání... tak sem si dohrál oblivion s overhoulem a když dragonborn tak Imperial. Charismatický hraničář s mečem a lukem, nějaké healy a ochranný kouzla... a taky alchymie bo v oblivionu sem dělal tak silný lektvary , že sem je cejtil i přes monitor
...for the Emperor !....
Vždycky jsem jel Oblivion za Bretonce-meč+kouzla. Takže ve Skyrimu v jedný ruce meč, v druhý kouzlo. A pak si to dám za nějakýho řezníka, asi seveřana se dvěma meči. A kdyby se mi ještě chtělo, tak meč a štít nebo obouručák/sekera. To je strašný, takových možností.
Já buď Bretonec bitevní mág (jednoruční meč, těžké brnění, destrukce, obnova, vyvolávání) anebo Khajit (zloděj, luk plížení a hlavně fistfight ) Ještě jsem se nerozhodl
hmm aha no tak se uvidí až po prvním spuštění. ale z toho uniklého videa ze začátku hry stejně je vidět při tvorbě postavy jen výběr rasy a vzhledu ale zaměření nikde..
Karlos napsal:
hmm aha no tak se uvidí až po prvním spuštění. ale z toho uniklého videa ze začátku hry stejně je vidět při tvorbě postavy jen výběr rasy a vzhledu ale zaměření nikde..
Já jsem hrával takový mix všeho, ale základem bylo vždy umět se ubránit na krátkou vzdálenost, tzn. meč a štít v rukách.
Vzhledem k temné a severské - brutální tématice Skyrimu tentokrát zvolím čistě bojového Norda, se špetkou samoléčení a mrazivého útoku.
Upravil/a clasius dne 08.11.2011 11:20
Škoda, že nelze být obchodník, každý den v 8:00 bych otevřel svůj krámek s veteší a čekal na ty uzoufané hrdiny, kterým někdo nakukal něco o hrdinném drogonbornovi, abych z nich pěkně v klidu a teple vytáhnul ty jejich těžce naškudlený kulatý zlatý Imperiály.... A ty bych pak večer utratil v místní krčmě za pečenou flákotu a džbánek vína s hezkou nordkou na klíně.
Jóóó, není zkrátka nad klidný a pohodlný život obchodníka
Upravil/a Marien dne 08.11.2011 14:16
Pokud mohu pomohu rád.http://forum.bonu...amp;t=7632
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.