Tak já bych byl pro Prahu a jsem tu sice nováček ale pokud to bude příští rok tak už si tu snad nějakou pozici vybuduju a jelikoš s organizací už nějakou tu zkušenost mám tak bych se jí mohl i ujmout Záleží na tom jestli mi budete věřit (počítám že ne) ale mohl bych průběžně nějakému moderátorovi psát jak to jde aby mě takhle kontroloval
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Tamaris_CZ napsal:
Tak já bych byl pro Prahu a jsem tu sice nováček ale pokud to bude příští rok tak už si tu snad nějakou pozici vybuduju a jelikoš s organizací už nějakou tu zkušenost mám tak bych se jí mohl i ujmout Záleží na tom jestli mi budete věřit (počítám že ne) ale mohl bych průběžně nějakému moderátorovi psát jak to jde aby mě takhle kontroloval
Chlápkovi co má v Avataru Jokera? Samozřejmě že důvěřuji
Zarmr napsal:
jj já vím a nejsi první kdo to říká
zajímalo by mě totíž jak vipadá Mopi
Promiň, svoji fotku neposílám kdekomu.
Jo, Mopi Mop vypadá hezky...
Ano Mopi vypadá hezky... jenom její foťák se mi nelíbí
Foťáky jsou Whirtovi zarytí nepřátelé !
Ne, pravda, ten foťák byl trouba
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Zarmr napsal:
Lidi to byla prdel .
Až na Mopi...
Ne fakt to byla prdel.
Jo a já foťáky taky nemusim, vždycky pak vypadam jako debil. Teda trochu ví než normálně.
S tou Mopi jsem to myslel tak, že je to první holka (kterou znám), která ví co je to RPG nebo, že by hrála hry - né ty na facebooku. Prostě mě zajímalo jestli je normální. Samozřejmě nic ve zlím, je to super a mě se to líbí.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.