Zdravím, nejprve chci upozornit ty, co ještě Dawnguard nehráli, aby sem nepsali a aby nečetli dále, protože toto téma může obsahovat spoilery No a od těch, co ho již hráli bych poprosil o pomoc s tímto úkolem:
V úkolu musíte sehnat dva svitky předků (Dragon a další kniha je Blood)... Dragon jsem sehnal v pohodě u Uraga z Ledohradské univerzity v knihovně ale Blood sehnat neumím a ani nevím (na mapě není značka), kde by mohl být... A proto jsem se obrátil na Vás ... Takže chci jen vědět, kde sehnat druhý svitek
adamec napsal:
Zdravím, nejprve chci upozornit ty, co ještě Dawnguard nehráli, aby sem nepsali a aby nečetli dále, protože toto téma může obsahovat spoilery No a od těch, co ho již hráli bych poprosil o pomoc s tímto úkolem:
V úkolu musíte sehnat dva svitky předků (Dragon a další kniha je Blood)... Dragon jsem sehnal v pohodě u Uraga z Ledohradské univerzity v knihovně ale Blood sehnat neumím a ani nevím (na mapě není značka), kde by mohl být... A proto jsem se obrátil na Vás ... Takže chci jen vědět, kde sehnat druhý svitek
Díky předem
Tak to je zajímavé... Já sehnal Blood v Castle Volkihar a na univerzitu teprve půjdu.... Navštiv Castle Volkihar ze Seranou
Ten má Serana.... Já začal hrát Skyrim až vyšel DG tak jsem si udělal new postavu a na Jícnu světa jsem ještě nebyl, a jak jsem dělal první Q tak ho měla Serana a teď mi zbývá už jen Dragon
Upravil/a BigNord dne 12.08.2012 15:23
maxinik55 napsal:
Ne, ten Dragon je z hlavní linie, Serana má Sun, její matka měla ten Blood. takhle to je
Tak to je asi u každého jiné protože. Já už mám Blood ze Soul Cairnu, půjdu pro Dragon na Ledouhradskou univerzitu, a Serana má ten 3, který nevím jak se jmenuje
BigNord: No vždyť to říkám A ten na ledohradské univeritě je ten z Hlavní linie, tudíž Dragon. A Serana má Sun
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
Tak v tom případě je zvláštní, že mám u sebe 3, a ne 4. A když jsem si nahrál save ještě před DG, tak jsem u sebe jeden měl.. to je psycho
Prostě hl. linii už překonanou mám a Svitek předků (Drak) jsem musel jít vyzvednout Takže jsem ho neměl z toho úkolů kde se na Jícnu světa vrátíš do minulosti a naučíš drakobíjný řev...
Hmm.. takže tam je ještě další svitek? (spoiler) Já myslel že potom co jsem získal ten luk od toho sněžnýho elfa (byl to sněžný elf, že ano?) tak už pudu zabit toho bosse upírů. Ne, nepamatuju si jména nikoho kromě Serany.
Upravil/a maxinik55 dne 14.08.2012 21:39
BigNord napsal:
Já jdu teď pro poslední svitek. Je někdy v Blackreachi ( já vím kde, ale nekazte mi pocit že hraju poprvé )
Tak nevím jaký svitek si myslel, když jeden je na té univerzitě, druhý má Serana a třetí je v soulcairnu. Žádný další, jak jsem včera po dohrání zjistil, tam není
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.