ahoj vite jak je brand šei jak ste pro brynjolfa udelali ten ukol diky kteremu vas prijali do cechu no tak ja byl za tim brand sei do zalare a on mi dal ukol at najdu zminky o jeho minulosti prosim vas kde je najdu??
jz mam iny problem ale tiez snim tu knihu som nasiel dal som mu ju a on my zmyzol z riftenu a ja mam ulohu od druznikov a mam mu dat alezobrat od neho nejaky predmet ale neviem kde je kde ho najdem?
Thall napsal:
jz mam iny problem ale tiez snim tu knihu som nasiel dal som mu ju a on my zmyzol z riftenu a ja mam ulohu od druznikov a mam mu dat alezobrat od neho nejaky predmet ale neviem kde je kde ho najdem?
Tak jestli jsi ho v úkolu pro přijmutí do Cechu zlodějů nechal zavřít. Tak bude ve vězení.
nie lebo mna pri pokuse o krades chytili a on ostal na slobode ked som dokoncil ulohu od neho o tej minulosti mi zmyzol z mesta ale kukal som uz aj vo vezeny a nieje tam
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.