1) Jak jde kreslení?
2) Tu svojí mega ultra věc budu průběžně editovat o představení další charakterů (upíři a Nord) plus budu přidávát nové stripy, odškrtávat nakreslené a budu to háze vždy třeba po 10ti stránkách.
1.) Na dnešek jsem zaúkolován domácími pracemi, takže to prostě nepůjde... Možná večer
2.) Good idea...
1) Jak jde kreslení?
2) Tu svojí mega ultra věc budu průběžně editovat o představení další charakterů (upíři a Nord) plus budu přidávát nové stripy, odškrtávat nakreslené a budu to háze vždy třeba po 10ti stránkách.
2. Bych ti radil No nords=no reads
Tss. Za dob Morrowindu by to bylo spíš No Dunmer = No reads...
Whirt napsal:
Tolik chvály jsem neslyšel ani nepamatuju
Ale víte co je nejlepší? Zbývají už jen tři postavičky - Dunmer, Ork a Khajiit... Ti dva poslední jsou ale nejtěžší
Btw. Netušíte kde se loudá Len?
Leni se loudal bez netu Moji antenu trefil blesk a já přišel o všechnu elektroniku naštěstí sem proti tomu pojištěnej takže Spam god is back.Like a pro
Whirt napsal:
Ale víte co je nejlepší? Zbývají už jen tři postavičky - Dunmer, Ork a Khajiit... Ti dva poslední jsou ale nejtěžší
Leni se loudal bez netu Moji antenu trefil blesk a já přišel o všechnu elektroniku naštěstí sem proti tomu pojištěnej takže Spam god is back.Like a pro
Tedá! Tě zase budu muset připsat na obálku - už sem si myslel, že se tu neobjevíš jako sposta jiných lidí, co sem přišlo...
Jinak pěkná básnička
Whirt napsal:
Tedá! Tě zase budu muset připsat na obálku - už sem si myslel, že se tu neobjevíš jako sposta jiných lidí, co sem přišlo...
Jinak pěkná básnička
sem spam bůh tohohle fora vás bych nemoh opustit ae seřvi ten blesk ten za to může
Whirt napsal:
Takže lidi, tohle je pouze pro součást tvůrčího týmu, takže "don't look"
SPOILERizující obrázek
Skvělý, líbí se mi jak si udělal ty naše houbičky
BTW, Vvardenfellský houby jsou jediný houby na světě co mám rád
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Lord Rade napsal:
Koukám, že už máte trailer a náčrt prvního komiksu, super.
Sice jsem téměř ničím nepřispěl, ale jsem rád, že v tom příběhu chybí, alespoň ten Nordův
WTF ?!
Tu poslední větu nějak nechápu...
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopidu napsal:
Vy jste toho v době mé nepřítomnosti udělali a všechno je super
Že je pocit, že jsi na obálce úplně "epic" ?
No áno To je poprvé co budu napsána na obálce komixu (ty moje čmrkanice nepočítám ) takže si to můžu škrtnout ze seznamu ....hotovo. Další tu mám na řadě "postavit v minecraftu něco (monu)mentálního", do toho se pustím zítra
Mopidu napsal:
Vy jste toho v době mé nepřítomnosti udělali a všechno je super
Že je pocit, že jsi na obálce úplně "epic" ?
No áno To je poprvé co budu napsána na obálce komixu (ty moje čmrkanice nepočítám ) takže si to můžu škrtnout ze seznamu ....hotovo. Další tu mám na řadě "postavit v minecraftu něco (monu)mentálního", do toho se pustím zítra
Já mám v seznamu další položku:
Rozstřílet pár emzáckých zadků... Hmm... No ...
Lord Rade napsal:
Koukám, že už máte trailer a náčrt prvního komiksu, super.
Sice jsem téměř ničím nepřispěl, ale jsem rád, že v tom příběhu chybí, alespoň ten Nordův
WTF ?!
Tu poslední větu nějak nechápu...
znamená jazyk. Nordův jazyk. On ho nemá tak chybí
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.