Dnes jsem pročišťoval inventář a všiml jsem si, že mám nějaký Strange amulet. Nic k němu není napsané, nejde oddělat protože je to quest item a když si ho nasadím, nedělá nic. Alespoň nic o čem bych věděl. Neví někdo co to je, kde jsem ho vzal, a co s ním mám dělat? )
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
Áha. No, ty vraždy s řezníkem jsem už vyřešil, tak když ho prodám do toho muzea, získám ten nekromancerský amulet?
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
clown333 napsal:
hmm to sem taky nevedel ...ze ten vrah je z muzea ...ked zatkli toho carodeja myslel som ze je konec
A proč myslíš, že já a hRDLA jsme používali spoilerovací pole??? Používej mozek!
Je to sice spam, ale teď jsem si vzpomněl na něco co jsem jednou řekl. Nechci se tím ale nikoho dotnkout:
"Při svých cestách po Skyrimu, Cyrodiilu, Vvardenfellu, České republice a dalších světech, jsem bohužel zjistil že valná většina obyvatel nemá mozek. Nechci se nikoho dotknout, oni za to nemůžou. Já si to vysvětluji velkou zombie invazí."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
s tim mám problém přišel jsem nato sám ale už mám hjerim koupenej a vyrekounstruovanej a neni tam ten podstavec tak on u toho jen stojí a když s nim bojuju nejde ho dodělat nw co s nim
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.