maxinik55 napsal:
Ach jo, to nemá cenu, stačí říct že mě to nechcete říct, a nemusíte ze mě dělat blbce...
Ale my bychom ti to klidně řekli, ale prostě je strašná legrace sledovat jak tápáš co je TES
Upravil/a BadWolf dne 10.08.2012 19:40
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Vse co potrebujes vedet o morru http://morrowind.... osobne sem chodim uz asi 6let.. a pokud neco nenaleznes v hl nabidce ,zkus tamnejsi forko nebo youtube s q morru ,jina alternativa je jeste www.cheater.cz kde mas rozepsane q ... jinak je morr moje prvni hra teto serie a nedam na ni dopustit kdyz nepocitam grafiku tak je v mnohem lepsi nez skyrim treba ve zbroji je ji vic da se ruzne skladat atd ..jinak je na tuto hru spooousta modu jak grafickych tak i co se tyce hratelnosti.. skyrim z nicim novym neprisel.. kuse uz byli , vlkodlaci a upiri uz byli . stit na zadech .2 mece v ruce uz byli a dokonce i mod ktery umozni splhat po lane ,mito koni guardove na kterych se dalo jezdit ,dwarf ponorka atd atd atd .. no proste hromada vylepseni a predelavek
Já si většinou prolejzám všechyn topicy, ale když jsem zde den dva nebyl, a zjistil jsem že tam přibylo nespočet příspěvků, už jsem to neotevřel
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
maxinik55 napsal:
Já si většinou prolejzám všechyn topicy, ale když jsem zde den dva nebyl, a zjistil jsem že tam přibylo nespočet příspěvků, už jsem to neotevřel
Tak to se omlouvá, ale stejně by si se o tom brzy dozvěděl
maxinik55 napsal:
Ty to hodláš dát na hlavní stránku, že jo?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
maxinik55 napsal:
Ty to hodláš dát na hlavní stránku, že jo?
Áno... Jinak by se o tom polovina webu nedozvěděla
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.