Někteří z vás asi již z názvu pochopili, že se jedná o týdenní anketu, ti kteří ne tak... - se jedná o týdenní anketu
Každý týden se budu snažit vymýšlet nové ankety, podobnou věc zavedl skyrimblog, a mě se to velmi líbí, tak zkusíme to samé ne ?
Pravidla:
1. Hlasovat můžete jen jednou na jednu anketu
2. Nepište své odpovědi, diskutujte pouze o anketě, nebo nějaké debaty o odpovědi otázky - nějaké podbrobnější
3. Jakékoliv dotazy, nebo nápady na nové otázky mi pište do SZ (Soukromých Zpráv)
2-dodatek >
Já budu hrát za orka - Maže se
Já budu hrát za orka protože je hnusnej jak opice a smrdí jako já, má ty a ty schopnosti a to ke mně nejvíc sedí... - Ponechává se
Doufám že se vám ankety budou líbit
ZMĚNA:: Budou se vytvářet nová vlákna pro každou anketu.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Upravil/a Honzas4400 dne 06.11.2011 03:28
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Já budu hrát za bretonce-bojového mága,protože je to asi nejlepší univerzál,moc mi nesedí to plížení a tak,takže nejprv udělám celou hru za dobráka,a pak jak se časem vypotřebujou questy tak z nudy pujdu i do všech ostatnich ukolu,i těch špatných
Hamby napsal:
neni byt vlkodlakom zaroven byt aj kanibalom ? lebo v tom videu ich tam zral..
A nemáš to jedno ? To je rozhodnutí lidí
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Tak z 90% mi stačí být jen lidská bytost. Když něco z toho potkám, tak si to samozřejmě odzkouším a je jedno co, stejně za chvíli budu hledat způsob, jak se zas z toho vyléčit. Oblivionská upířina mi vydržela týden (né skutečného času - týden ve hře)
Budu vlkodlak, upír mě připadá jak ajťák co 1 měsíc seděl v komoře doma a spal denně 1 hodinu.
PŘIŠEL JSEM, VIDĚL JSEM, ZVÍTĚZIL JSEM. I am Dovahkiin!!!!!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.