Lord Rade napsal:
No začal jsem se zabýval teď i lucidním sněním.. Tak je možné že se mi ten sen vybavil. Ale jak bych si mohl vysnít takovou blbost dřív než jsem se o to začal zajímat a viděl to video? Má v tom prsty určitě můj mozek..
Samozřejmě, že v tom má prsty tvůj mozek
Lidský mozek je fakt divnej.
Například já, já mám v jednom kuse Deja vu, nebo jak se to píše (moje učitelka mně zabije ).
Tak to jsme dva. A představ si že někteří lidé ho nemají vůbec
To mi připomíná, že jednou (když jsem byl malej) v televizi jsem viděl něco o mozku, a že takové věci vznikají náhodnými spojenými v mozku...
A já jsem si představil jak můj mozek bzučí, a všechno se tam spojuje takovými jako elektrickými impulzy a první co mně napadlo - "Můj mozek je časovaná bomba!" . No, jo, byl jsem malej kluk
A ještě jednou říkám že originální je prý jen to audio ne video! A řekněte mi kdo by v té době dokázal v takové míře narušit vysílání? Nikdy se k tomu nikdo nepřiznal..
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Teď si mi nasadil brouka do hlavy (nebo mi ho tam nasadili ti mimozemšťani).
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Existuje spousta konspiračních teorií.. Spousta lidí se o to zajímalo.. Ale je to utajováno.. A teď se nesmějte, ale "muži v černém" opravdu existují- od nich se ty filmy inspirovali. Spousta vědců i obyčejných lidí jimi bylo prý navštíveno. Popsali je opravdu jako muže v černém kteří jim zlikvidovali všechny jejich záznamy..
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Ale to je strašně dlouhé, pan učitel... Buďte milosrdný!
Upravil/a BadWolf dne 10.08.2012 19:23
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.