Whirt napsal:
Btw... Já tu jeden čas taky vydával povídku, jenže pak se mi nenacházelo času, tak jsem ten "projekt" pozastavil: http://skyrim.4fa...?page_id=5
Pak si to přečtu
Arenu bych zkusila, ale když nerozjedu ani Morr, tak Arenu asi tuplovaně (proklínám nové počítače a nechápu proč mi staré hry nefungujou!! Podle všech by měly fungovat, ale ani táta to nerozchodil a to se prací s kompama živí)
Whirt napsal:
Btw... Já tu jeden čas taky vydával povídku, jenže pak se mi nenacházelo času, tak jsem ten "projekt" pozastavil: http://skyrim.4fa...?page_id=5
Pak si to přečtu
Arenu bych zkusila, ale když nerozjedu ani Morr, tak Arenu asi tuplovaně (proklínám nové počítače a nechápu proč mi staré hry nefungujou!! Podle všech by měly fungovat, ale ani táta to nerozchodil a to se prací s kompama živí)
BadWolf napsal:
Jo, je tu víc part :
Já a moji milášci.
Já, hRDLA, Whirt, a Mopidu.
A pak Ta Parta, o který mluví Reject.
Jo ahá...
Reject: Jo ahá...
Moderátor: Jo ahá...
Tak na alanovi je nás taky aktivních takých třicet a to fungujeme asi od 25.7
Jinak koukněte, posílám screeny mejch profilů:
- první dva z gothicz- první, kdy jsem byl ještě moderátor, druhý aktuální a třetí z AW fora.
Toto se nějako zakecalo (sr. 145 této diskuse tuším) tak jen připomínám, kdyby to někoho zajímalo...
Nevím, jestli je to něco extra moc sem se nesnažil, ale starší brácha to šíleně žral, tak se to třeba bude líbit a aspoň poznáš asi tak první čtvrt hodinu hraní prvního Elder Scrolls
BadWolf napsal:
Jo, je tu víc part :
Já a moji milášci.
Jo ahá...
- první dva z gothicz- první, kdy jsem byl ještě moderátor, druhý aktuální a třetí z AW fora.
Toto se nějako zakecalo (sr. 145 této diskuse tuším) tak jen připomínám, kdyby to někoho zajímalo...
Pokud přistane komentář, od tbe, jakož i od jiných osob tohoto fora, budu velice mile potěšen.
Jinak, koukněte, líbí se vám tento komiks:
(jen jukněte na dokazy, je to kraičké ty díly... ) je to parodie na "Malou velkou británii, seriál BBC, nevhodný pro mladší ročníky...) http://forum.goth...mp;t=15706
Tak když to nerozjel ani táta... Prostě z nějakého divnéhu důvodu náš nový komp staré hry nebere, i Neverhood funguje asi jen 10 vteřin (zkoušela jsem to zas zapnout), ani Tony Vočko ( druhá adventura kterou jsem hrála jako malá, taková blbinka) nefunguje, dokonce už ani Tomíkovi Narozeniny ani UFO aftermat. ale co, nových her je taky hafo a většina je taky dobrá
BadWolf napsal:
Jo, je tu víc part :
Já a moji milášci.
Jo ahá...
Mopidu napsal:
Tak když to nerozjel ani táta... Prostě z nějakého divnéhu důvodu náš nový komp staré hry nebere, i Neverhood funguje asi jen 10 vteřin (zkoušela jsem to zas zapnout), ani Tony Vočko ( druhá adventura kterou jsem hrála jako malá, taková blbinka) nefunguje, dokonce už ani Tomíkovi Narozeniny ani UFO aftermat. ale co, nových her je taky hafo a většina je taky dobrá
Ale nových TESek moc není...
Každopádně pokud se ti podaří někdy si to zahrát, tak ti to jenom přeju - skvělé zážitky!
No jo. Mě ukecal BadWolf ať zkusím Morr (JÁ CHCI NA RUDOU HORU i přez moji fóbii ze zombíkupodobných ) a nakonec to nejelo ale btw
Pro zvětšení klik
Upravil/a Whirt dne 09.08.2012 21:05
Mopidu napsal:
No jo. Mě ukecal BadWolf ať zkusím Morr (JÁ CHCI NA RUDOU HORU i přez moji fóbii ze zombíkupodobných ) a nakonec to nejelo ale btw
Pro zvětšení klik
Ano já vím Můj nejoblíbenější fanart z Morrowindu
Promiň že jsem to dal omylem editovat
Co se týče Morrowindu, tak opravdu, ale opravdu si musíš sehnat slabší PC
Whirt napsal:
Btw... Ten komiks je docela zvláštní
Takové transvestiticko-homosexuální...
Jukni na další dva díly. Každý je o jiném hrdinovi, v dalších dílech se k již představeným hrdinům budeme vracet.
První díl je dle mého nejhorší.
A pokud máš rád dobré seriály, jukni na malou velkou británii, je to boží, a toto je de facto parodie.
Pro příklad:
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.