To je Alduin požírač světů. Nejslabší hlavní boss na světě
Ahoj mopidu, opravdu netuším, co máš na mysli, ale je mi jasné, že to bue z TES, kterýžto jsem neměl tu čest hrát.
To musíš brzy napravit
Mopidu i moderátore, kdybych měl více času, než mám teď, tak klidně. Dokonce jsem dal minulý týden i svůj herní c pryč a koupil jsem si netbook, ke kterému doma připojm externí monitor a klávesnici= plnohodnotný, ale slabší PC... A na něm skyrim asi vážně nerozjedu...
Macraschley1 napsal:
Mopidu i moderátore, kdybych měl více času, než mám teď, tak klidně. Dokonce jsem dal minulý týden i svůj herní c pryč a koupil jsem si netbook, ke kterému doma připojm externí monitor a klávesnici= plnohodnotný, ale slabší PC... A na něm skyrim asi vážně nerozjedu...
Rozumím, taky teď nehraju, ale rozhodně starší díly by jsi tam rozjel Ale stále je tu ten problém s časem...
Každopádně (už podruhé ) prosím klidně mi říkej Whirte - moderátore je až moc oficiální
Macraschley1 napsal:
Rozumím, taky teď nehraju, ale rozhodně starší díly by jsi tam rozjel Ale stále je tu ten problém s časem...
Každopádně (už podruhé ) prosím klidně mi říkej Whirte - moderátore je až moc oficiální
Čas je hajzl. Vždy, když ho potřebuju, tak se mi schová, nebo uteče.
Okay Whirte, to víš, zvyk...
BTW, jsem rád, že mám alespoň čas takto na net, atd. ...
Jinak, napsal jsem několik povídek, takže se táži, zda tu máte nějkou sekci, kde se dají prezentovat díla, evntuélně i mimo hru - sérii TES? (Jak napsala kolegyně mopidu, že jde dělat koiks, tak mě to napadlo... )
Mopidu napsal:
Hmm... Tak mě napadá jeden strip pro KomiX. Jdu ho tam napsat
Woohoo! Těším se, ale stále jsem nenakreslil ani jeden :/
Odpočiň si. Furt kolem toho lítáš a může to mít na tebe neblahé následky
To je na mě předpokládám
Rád bych si odpočinul, ale už to plánujeme čtvrtý den ale stále to není tak daleko, jak bych si přál - plánoval jsem, že novinka o TES bude již dneska a první komiks někdy tento týden a ono houby... :/
Mopidu napsal:
Hmm... Tak mě napadá jeden strip pro KomiX. Jdu ho tam napsat
Woohoo! Těším se, ale stále jsem nenakreslil ani jeden :/
Odpočiň si. Furt kolem toho lítáš a může to mít na tebe neblahé následky
To je na mě předpokládám
Rád bych si odpočinul, ale už to plánujeme čtvrtý den ale stále to není tak daleko, jak bych si přál - plánoval jsem, že novinka o TES bude již dneska a první komiks někdy tento týden a ono houby... :/
Jak chceš, ale abys jednou nezkončil jako Alex Mahone
Macraschley1 napsal:
Jinak, napsal jsem několik povídek, takže se táži, zda tu máte nějkou sekci, kde se dají prezentovat díla, evntuélně i mimo hru - sérii TES? (Jak napsala kolegyně mopidu, že jde dělat koiks, tak mě to napadlo... )
Takže buď můžeš jít do pokecu, kde není zrovna vyvinuté téma "Povídky" nebo naprosto suveréně do sekce Skyrim - Váš svět... Ale byl bych radši, kdyby si to hodil do Povídek...
Jinak na net je podezřelé, že si čas udělám... Jenže to je mou povahou - když chci něco hrát, tak pořádně a musím na to mít hromadu času a nikdo mě nesmí rušit...
Macraschley1 napsal:
Takže buď můžeš jít do pokecu, kde není zrovna vyvinuté téma "Povídky" nebo naprosto suveréně do sekce Skyrim - Váš svět... Ale byl bych radši, kdyby si to hodil do Povídek...
Jinak na net je podezřelé, že si čas udělám... Jenže to je mou povahou - když chci něco hrát, tak pořádně a musím na to mít hromadu času a nikdo mě nesmí rušit...
Je to tam. Kdybyste někdo neměl co na práci, nebo byste se nudili, či snad chtěli přečíst nějaký ten řádek, pak se určitě podívejte: http://skyrim.4fa...post_57015
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.