Macraschley1 napsal:
Ovšem, ovšem!
Zde se však musím přiznat- nehrál jsem žádný díl The Elder Scrolls- jen jsem viděl trailery, gameplay a četl recenze. Na hraní jednoduše nevyzbyl čas. (Práce, studium...)
Takže tím odpovídám i na dotaz našeho přítele BadWolfa.
To je pro mě pomalu podnět k tomu abych se o TES zase rozbásnil... Ale dokážu se kontrolovat
Panečku, tady to žije.
Jinde pomalu člověk čeká na odpověď týdny, tady odešlu a hned čtu tunu dalších příspěvků.
Jinak, ty levely jsou fajne věc. To jsem nikde ještě nezažil.
Macraschley1 napsal:
Ovšem, ovšem!
Zde se však musím přiznat- nehrál jsem žádný díl The Elder Scrolls- jen jsem viděl trailery, gameplay a četl recenze. Na hraní jednoduše nevyzbyl čas. (Práce, studium...)
To je pro mě pomalu podnět k tomu abych se o TES zase rozbásnil... Ale dokážu se kontrolovat
Panečku, tady to žije.
Jinde pomalu člověk čeká na odpověď týdny, tady odešlu a hned čtu tunu dalších příspěvků.
Levely - nápad admina po tom, co přestaly fungovat ocenění... Ale už jsem to dříve viděl na fóru TES od Bonuswebu...
Macraschley1 napsal:
Ovšem, ovšem!
Panečku, tady to žije.
Hlavně si musíš zvyknout že na dost forech jsou denně online desítky lidí.. tady nás je 25 aktivních celoročně Prostě jsme tu taková parta no
Jo, je tu víc part :
Já a moji milášci.
Já, hRDLA, Whirt, a Mopidu.
A pak Ta Parta, o který mluví Reject.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mimochodem, mně se krom levelů ještě líbí to s Kvalitní příspěvek/Nekvalitní příspěvek, to tu taky předtím ještě nebylo.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.