Ahoj, zdravím zdejší osazenstvo.
Koukám, jak rozsáhlé toto forum je, a jak tu pěkně bují diskuse.
Snad se mi podaří se do Vaší komunity nějak zapadnout...
Macraschley1 napsal:
Zdravím tě! I my sme rádi, když příjde někdo nový a abych řekl pravdu, jako první mě na tobě zaujal ten avatar. Tož přeji ti by si se tu zabydlel, jako my.
Popravdě, prolezl sem již mnoho fór, na jednom jsem dokonce druhý nejaktivnější uživatel ( forum webu gothicz.net), ale to forum se tak strašně změnilo, že spousta lidí odtamtud odchází. Znechucení.
Proto jsem se jal hledat nové forum, neb mám rád diskuse o všem možném i nemožném, a i když jsme rozjeli s přáteli forum o hře Alan Wake (v následujících dnech spustíme i web ), tak to není ono ta diskuse (ono funguje to týden a je tam cca 60 lidí -http://alanwake.funsite.cz/forum/index.php ) - proto je dobré se zapojit do nějakého již "rezjetého" a velkého fora.
Jsem rád, že se Ti avatar líbí. Je to poprvé, co jsem ho někde použil, neb jsem ho dnes nalezl na interfernetu.
Ad BadWolf: Na tebe se Macry šklebí dvojnásob!
Upravil/a Mike dne 09.08.2012 18:29
Jo, víš co ti o ní řeknu?
Já jsem si nejdřív dělal jen ten úsměv s očima (jako avatara) a když jsem to měl hotový, chtěl jsem to uložit. Ale ať jsem napsal jakýkoli jméno, hlásilo mi to, že pod takovým jménem to nemůžu uložit. Jediný jméno který šlo, bylo JsiHovado
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Macraschley1 napsal:
Děkuji.
Popravdě, prolezl sem již mnoho fór, na jednom jsem dokonce druhý nejaktivnější uživatel ( forum webu gothicz.net), ale to forum se tak strašně změnilo, že spousta lidí odtamtud odchází. Znechucení.
Proto jsem se jal hledat nové forum, neb mám rád diskuse o všem možném i nemožném, a i když jsme rozjeli s přáteli forum o hře Alan Wake (v následujících dnech spustíme i web ), tak to není ono ta diskuse (ono funguje to týden a je tam cca 60 lidí -http://alanwake.funsite.cz/forum/index.php ) - proto je dobré se zapojit do nějakého již "rezjetého" a velkého fora.
Jsem rád, že se Ti avatar líbí. Je to poprvé, co jsem ho někde použil, neb jsem ho dnes nalezl na interfernetu.
Jsem rád, že si tady
A protože jsem BadWolf, a protože jsi tu nový, nemůžu se nezeptat :
Macraschley1 napsal:
Druhý nejaktivnější... Není špatné... To já si tu první místo držel od spuštění tohoto webu až do dubna tohoto roku. Už sem zažil taky spousty odchodů a s každým odchodem a příchodem se fórum neustále mění takže vím o čem píšeš. Každopádně tobě a kámošům přeju štěstí s fórem. A nezapoměň! Mám tě stále na očích
Macraschley1 napsal:
Ahoj, tak já tě tu taky vítám Vypadáš jako rozumnej týpek, takže sem rozhodně zapadneš
Hele, určitě jsem zapadneš, to jo.
Ale Rejecte, copak jeden z NÁS rozumnej týpek ?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Milý moderátore...
"Sem se mi dívejte, sem!!"
Na očích měj raději nějakou pěknou holku. (Dělám si legraci, vím jak to myslíš... )
Jsem druhý nejaktivnější s 3777 příspěvky k dnešnímu dni od října 2010... První má přes 6000 příspěvků, na gothicz.net...
ad forum: děkuji...
Reject: Díky, v současné době pročítám témata, a koukám co tu máte/ nemáte. Líbí se mi design, který je pro mě takříkajíc neokoukaný, takže se mi na to... jednoduše dobře kouká.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.