Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Tak jsem zpátky a kromě toho, že jsem rád že se tu někteří ujali vedení, tak jsem i překvapenej co se tu během těch tří týdnů stalo...
Už se zde zase objevilo pár rychlíků, kteří během měsíce nahromadili pěknou částku příspěvků. (u některých by mě docela zajímalo jak)
Poté zde přibylo spousta moderátorů, což není od věci (mimochodem díky Diegu, za vymazávání a přesouvání diskuzí). Ale trochu mě překvapilo svérázné promazání některých živých témat, zatímco některá zakyslá tu jsou (mluvím například o náhlém zmizení Nekonečné konverzace)...
Každopádně opravdu velké díky Diegovi a všem, kdo se to tu snaží udržet pohromadě.
Btw.: Diego - miluju tvůj podpis, hlavně tu tmavě modrou část
http://skyrim.4fa...post_55192 - smázni, prosím, double post uživatele "fany". Je to tu ještě ptřetí, tentokrát správně v často kladených dotazech, tohle může jít pryč. Díky.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.