Koupíš je ve stájích, které jsou u každé državy ....,můžeš je používat k cestování.. Všichni jsou stejně silní a rychlí.. až na Stínomilu , tu dostaneš v průběhu linie temného bratrstva ... Je buglá, tudíž je nesmrtelná... A ještě je tu jeden zvláštní kůň , jmenuje se Mráz...získáš ho v jednom questu v Riftenu ...má více výdrže než zbytek koní
Upravil/a Mew dne 19.02.2012 17:49
Mew napsal:
Koupíš je ve stájích, které jsou u každé državy ....,můžeš je používat k cestování.. Všichni jsou stejně silní a rychlí.. až na Stínomilu , tu dostaneš v průběhu linie temného bratrstva ... Je buglá, tudíž je nesmrtelná...
Toho temnýho koně (Stínomilu) že je nesmrtelnej bych neřekl,možná jen hodně silnej ale nesmrtelnej ne.
Mě ho teda normálně zabít můžou.
omg mewe, jak pam můžeme vědet jestli je to bug nebo co když nemáš nejnovější verzi
WHOA!
Lunthatcoss: 3 Témat za den :: 136 Příspěvků/Den
Většího spammera jsem neviděl ani v zrcadle!
No tak mne Stín počas boja ešte nikdy nezomrel, dá sa dobre používať ako Tank...ale už mi zomrel keď som spadol z velkej výšky...to som si potom samozrejme loadol...pretože toto je naj kôň v hre...
Mew napsal:
Koupíš je ve stájích, které jsou u každé državy ....,můžeš je používat k cestování.. Všichni jsou stejně silní a rychlí.. až na Stínomilu , tu dostaneš v průběhu linie temného bratrstva ... Je buglá, tudíž je nesmrtelná... A ještě je tu jeden zvláštní kůň , jmenuje se Mráz...získáš ho v jednom questu v Riftenu ...má více výdrže než zbytek koní
Není nesmrtelná, zkus si s ní skočit z velké výšky přežiješ jenom ty Jinak je to hezký kůň a zcela zadarmo, nedoporučuju si kupovat koně, ze začátku je totiž málo peněz a ti koupení vám pojdou rychle.
Doporučuji mód Demonic horse na skyrim workshopu je vyvolávací a máte ho na 555sekund ale pokud ten limit překročíte když jste na něm tak nezmizí až když z něj slezete
No to že zomrie kôň tak väčšinou si za to môže sám. Pretože sa musí bezhlavo pustiť do boja
Ja jazdím na koni málokedy. Hlavne z dôvodu že naňho nasadnem a o kus ďalej musím zase zosadať a zabíjať zvieratá a takto dookola a nebaví ma stále zosadať a nasadať. Preto som chodím radšej po vlastných
Prvá hra
Nord, 61 level, Full Mág Druhá hra
Khajit, 37 level, Assassin
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.