jinak hraju na střední detaily což by počítač nemělo vůbec zatěžovat vzhledem k hardweru
Nebojím se armády lvů, když je vůdcem ovce, ale bojím se armády ovcí, když je vůdcem lev !!!
MJ95 napsal:
jinak hraju na střední detaily což by počítač nemělo vůbec zatěžovat vzhledem k hardweru
vim ze to neni primo k veci ale u jedne hry se mi stavalo ze cim vice sem ji snizoval kvalitu nastaveni a tak tak tim min sem mel FPS zkus si dat vsechno na ULTRA a snizit jen rozliseni pres SkyrimPrefs treba to bude mit nejakej vysledek nic jineho uz me nenapada
Skyrim není vůbec náročná hra, tato má sestava Vás v tom utvrdí: AMD Phenom 8450 Triple-Core Processor 2.10 GHz, RAM: 2,00 GB, Win 7-64-bit, Ati Radeon HD 3800. Na mém obstarožním PC jede na střední detaily a bez sekání, jakéhokoliv. A NE nevytahuju se, není s čím.
Upravil/a Diego dne 07.08.2012 00:26
Je to v tom patchi. Reinstal jsem zkoušel, měnit nastavení taky- furt ten samý problém.
Před aktualizací šlo vše jako švýcarský hodinky...
HolT si budem muset počkat na další patch, no...
PS: že to každých třicet minut padá, bych snad ještě překousl, že ještě nevyšel Dawnguard už ne!
MJ95 napsal:
vim ze to neni primo k veci ale u jedne hry se mi stavalo ze cim vice sem ji snizoval kvalitu nastaveni a tak tak tim min sem mel FPS zkus si dat vsechno na ULTRA a snizit jen rozliseni pres SkyrimPrefs treba to bude mit nejakej vysledek nic jineho uz me nenapada
Nastavil jsem grafiku na ultra a neseká se to takže jsi mněl pravdu díky moc tohle by mně nikdy nenapadlo čím vyžší grafika tím plynulejší hra ...
Nebojím se armády lvů, když je vůdcem ovce, ale bojím se armády ovcí, když je vůdcem lev !!!
Ale snížení rozlišení mi nějak nefunguje když zvolím 800 x 600 tak se mi obrzaz zuží do prostřed obrazovky
MJ95 napsal:
Ale snížení rozlišení mi nějak nefunguje když zvolím 800 x 600 tak se mi obrzaz zuží do prostřed obrazovky
zkus 1024*600 nebo 800*460 ale stim 460 si nejsem uplne jistej mozna jinej pomer... 800*600 mas 4:3 a ntb bejvaj 16:9(10)
a v skyrimpref pod sekci [control] najdi bMouseAcceleration=1 a zmen na 0 pokud nemas vloz to tam.
a u [displey] vloz iPresentInterval=0
me to zvedlo fps dost. jinak na tom tvym stroji to musi jet na ultra v pohode aji na externim monitoru nebo tv na rozliseni 1900*820 bo kolik je.
nejde mi roztáhnout obraz na celou obrazovku při nižším rozlišení nevím jak to nstavit
MJ95 napsal:
zkus 1024*600 nebo 800*460 ale stim 460 si nejsem uplne jistej mozna jinej pomer... 800*600 mas 4:3 a ntb bejvaj 16:9(10)
a v skyrimpref pod sekci [control] najdi bMouseAcceleration=1 a zmen na 0 pokud nemas vloz to tam.
a u [displey] vloz iPresentInterval=0
me to zvedlo fps dost. jinak na tom tvym stroji to musi jet na ultra v pohode aji na externim monitoru nebo tv na rozliseni 1900*820 bo kolik je.
Na ultra to s maximálním rozlišením nerozjedu nevím proč
Upravil/a MJ95 dne 07.08.2012 12:24
Ted se mi hra začne sekat, když si nasadím jakoukoliv masku , když ji sundám tak zase běží plynule
Teda vážne by som chcel vedieť prečo ked použijem shout slow time alebo ked sa spomalí čas nejakým perkom tak ja som spomaleny a ostatní sa hýbu rýchlejšie a hneď ma zabijú 20 rán v sekunde dostanem a je pomne ďalej ked mierim lukom a idem priblížiť hrá zmrzne a namiesto staminy mi uberá hp jak to mám fixnut nikde som sa s tym nestretol a mimochodom predtým mi to všetko išlo normal to az každým novým patchom to je horšie a horšie ozaj platy pravidlo že ked vide opravný patch vzápätí musí vyst iní aby opravil ten patch predtým
Mám patch 1.7, HD textury a stále na dnešní dobu solidní pc, nejnovější ovladače na grafiku a dochází za nějaký čas ke strašnému zpomalení, kde pomůže alt-tab, bohužel většinou ve hře jezdí i windows myš, takže jsem nucen restartovat hru úplně. Myslel jsem, že je to taktováním pc, ale není. Nepamatuji si, že by předchozí patche toto dělaly. Mé pc Phenom X4 955 @ 3.9Ghz, 4x 2gb ram , Geforce 560 1 GB oc (935/4500) není to TI verze.
Jelikož hraju v ENG a mám dawnguard, tak downgrade na nižší verzi nelze. Mám warez a dělá to tak i na origo. (kámoš)
Tímto i prosím případně o radu, jak problém eventuelně vyřešit. Díky
Upravil/a czudik26 dne 08.09.2012 18:01
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.