Zdravim mel bych takovy dotaz. Ve skyrimu hodne pouzivam stit ale nelibi se mi jak ho musim porad nosit v ruce jak nejaky **** koste ale jestli neexistuje treba nejaky mod jak si stit dat napr. na zada nebo schovat uplne? nevite o necem ja hledal ale nenasel :/ diky predem. n1Sux
Nisux napsal:
Zdravim mel bych takovy dotaz. Ve skyrimu hodne pouzivam stit ale nelibi se mi jak ho musim porad nosit v ruce jak nejaky **** koste ale jestli neexistuje treba nejaky mod jak si stit dat napr. na zada nebo schovat uplne? nevite o necem ja hledal ale nenasel :/ diky predem. n1Sux
O ničem takovym nevim.. každopádně myslim že to není zas takovej problém, držet v ruce..
Nisux napsal:
O ničem takovym nevim.. každopádně myslim že to není zas takovej problém, držet v ruce..
myslim ze problem to nebyl nikdy a nebude ale spis mi slo o to jestli se nekdo uz nepotkal s nejakym takovym modem, nebo nema zkusenosti
Nisux napsal:
myslim ze problem to nebyl nikdy a nebude ale spis mi slo o to jestli se nekdo uz nepotkal s nejakym takovym modem, nebo nema zkusenosti
Vim, že jeden takovej mod je na Workshopu, ale stavající štíty budeš mít pořád v ruce a sou udělaný kopie, který můžeš pak koupit v Bílim Průsmyku u brány u kovářky a ty na záda dát dou. Ale zkušenosti s tim nemám, nepoužívám to.
jednoduche dej si štít do oblíbených a přiřaď ho na některé číslo... po boji zmáčkneš číslo a štít se schová hotovo. já to tak mám s helmou vždy když přijdu do města tak ji schovám a při cestě za dobrodružstvím si ji znova obleču
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.