jo dobre sice první vykopli dveře a pak se chovali tiše mě někdo vykopnout dveře nwm nwm ještě v postapokalipticke pustině kde musíte bejt pořád ve střehu ale jinak super škoda ty díly že máš takove pasmo jako protože beztak to máš už předepsane pokračuj kvalitní sem ti dal a ještě jich bude
nic není pravda,vše je dovoleno
všiml sem si že na tomdle foru se až moc používá slovo spam a uplně zbytečně už na to začínam bejt alergickej a opovažte se mi na todle odpovdět že "přesně todle je spam" tak vam urvu hlavu a na meily vam pošlu takove spamy že se vam emailova adresa vzpamatuje až v roce 3000
nic není pravda,vše je dovoleno
eFox napsal:
všiml sem si že na tomdle foru se až moc používá slovo spam a uplně zbytečně už na to začínam bejt alergickej a opovažte se mi na todle odpovdět že "přesně todle je spam" tak vam urvu hlavu a na meily vam pošlu takove spamy že se vam emailova adresa vzpamatuje až v roce 3000
Tohle je SPAM
Copak ty nevíš, co je spam?
P.S.: Já jsem získal 1500 příspěvků spamem
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Dobrý, že jsi teď chvíli nepsal alespoň jsem to moh dočíst A navíc zejtra pokračuješ.. už jsem se chtěl na to zeptat.
Taky jsem koukal na ty chytráky na madbrahmíně u tvího příběhu, kde rozebíraj konzervy Mě tam nějací lidi přijdou úplně divní nevím proč.. normální člověk je tam snad jenom Tomek ten mi hodně pomáhal třeba, když jsem měl ve hře nějaký bug a já mu testoval nějaký překlady.. Zbytek sou namyšlení staří hajzlíci kteří si váží pouze falloutu 1 a 2.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.