A říkal tu někdo něco o Slenderu? Probohy, nehraj to, to je strašná hra. Jednou jsem to zkusil a pak jsem naspal dvě hodiny, nehledě na to, že jsem se furt otáčel, jestli za mnou nestojí Slender Man... Ikdyž dokavaď si o něm něco nepřečteš, tak tolik strašidelnej neni:D Nekecám, že jsem u toho strachy brečel.
Upravil/a korella dne 08.08.2012 12:34
korella napsal:
Jo jo, amnésie je opravdu skvělá hra.
A říkal tu někdo něco o Slenderu? Probohy, nehraj to, to je strašná hra. Jednou jsem to zkusil a pak jsem naspal dvě hodiny, nehledě na to, že jsem se furt otáčel, jestli za mnou nestojí Slender Man... Ikdyž dokavaď si o něm něco nepřečteš, tak tolik strašidelnej neni Nekecám, že jsem u toho strachy brečel.
čím viac sa ho bojíš... tým zúrivejšie ťa prenasleduje
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Pokud jste ještě nedělali takový ten hoodně temný sklípek, nečtěte.. můžete najít SPOILERY
Takže vrtačka i žíravina complete! Teď jsem našel klíček od strojovny a večer nebo zítra pokračuju v krasojízdě. Fuj.. ten parchant co vlezl co toho pokoje mě pěkně vylekal. Musel jsem se schovat do skříně
No ty vole! Tak do druhýho sklepení už nikdy nejdu. Dneska jsem tam potkal ne jednoho, ale rovnou dva hadráky! Jeden z nich mě solidně jebnul a už nemam žídné laudánum. Už do toho sklepa nikdy nejdu!! Páky ztama mam, takže už nikdy víc.. když si představim že ty hadráci tam ještě furt někde blouděj..
Já nesnáším horory a hororový hry, zatímco vy se poserete strachy, já se zabiju strachy, a teď si plánuju jednu takovou hru koupit? !@#%§, !@#%§, !@#%§, !@#%§, !@#%§!
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak ji nekupuj Nejsi jedinej kdo se zabije strachy.
Jen abych věděla o čem se bavíte tak jsem se podívala na 1 LP (nikdy to hrát nebudu tak si můžu spoilovat ) a ze začátku (s tou marmeládou na zemi) to bylo v pohodě a říkala jsem si "co se toho ty lidi bojí) no a s prvním příšerákem jsem se (konečně) začla bát A vím na 110% že tuhle hru hrát nebudu
Mopidu napsal:
Tak ji nekupuj Nejsi jedinej kdo se zabije strachy.
Jen abych věděla o čem se bavíte tak jsem se podívala na 1 LP (nikdy to hrát nebudu tak si můžu spoilovat ) a ze začátku (s tou marmeládou na zemi) to bylo v pohodě a říkala jsem si "co se toho ty lidi bojí) no a s prvním příšerákem jsem se (konečně) začla bát A vím na 110% že tuhle hru hrát nebudu
Ale vo tom ti mluvím! Já si ji NECHCI kupovat, přesto si ji ale BUDU KUPOVAT. Vůbec nevím jak to. Naštěstí, při mém stavu si tu hru budu moci koupit nejdřív příští červen...
Upravil/a BadWolf dne 22.08.2012 23:31
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.