Tolik očekáváních sem naprosto nečekal, jste nám tim zalagovali server
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
tak jo - tak první volba, i když se mi to trošku příčí, protože mám téměř pocit, jako bych skoro podvedla ty předchozí díly. Určitě toho nabídne už mnohem víc, lepší grafiku (i když to není zrovna to podstatné) , hlavně větší možnosti, hra bude svým způsobem pokaždé jiná a hlavně tu ekonomiku-na to jsm zvědavá. Ale až otočím za několik let ten Skyrim vracím se zas k Morru.
Upravil/a MortuusDominus dne 04.07.2011 20:49
Tak ja som pri Oblivione presedel nehorázne hodiny, čo hodiny, dni.
Teraz som sa k nemu vrátil zase a po odohratí som plánoval dať na dlhší čas zbohom PC hrám. Teraz však prichádza Skyrim a ja som z neho napichaný ako malé deco....A vyzerá to zatiaľ tak, že sa nesklamem...
Neviem čo o sebe napísať...Veď ma spoznáte
Jo jo Skyrim bude super bomba úža hra ale začal jsem sérii TEST OBLIVIONE a pak Daggerfallem a nakonec Morrowindem, ale je pravda tou hrou kterou jsem začal sérii TEST tak tu budu mít navždy nejraději,třeba ti kteří ji začaly Morrowindem tak ti na něj nedají dopusti já jsem začaly Morrowindem tak ti na něho nedají dopustit já jsem začal OBLIVIONEM tak na OBLIVION nedám dopustit toť vše.
Upravil/a castle dne 28.09.2011 15:50
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.