Chci si zalozit novou postavu a chci pro ni nejakej unikatni jmeno, zatim jeste nevim jestli to bude muz ci zena, ale byl bych rad kdybyste mi pomohli s vyberme v ankete a nebo pridali sve vlastni napady. diky neberte ohled na rasu ci povolani postavy, proste me jen zajimaji vase napady
Upravil/a Nisux dne 07.08.2012 14:22
Taky záleží, co je to za rasu. Já obvykle dávám svým postavám jména v souladu s tradicemi ve hře, tzn. že Altmerovi dám nějaké elfské jméno, Argonianovi nějaké to jejich "šplhající-někomu-dozadku" no a Bretonci jméno, které zní francouzky, Císařskýmu nějaký latinsky znějící, atd atd....
Edit: Sorry, ale z jmen z nabídky se mi ani jedno moc nelíbí, takže nehlasuji...
Upravil/a Ligos dne 07.08.2012 14:24
Ligos napsal:
Taky záleží, co je to za rasu. Já obvykle dávám svým postavám jména v souladu s tradicemi ve hře, tzn. že Altmerovi dám nějaké elfské jméno, Argonianovi nějaké to jejich "šplhající-někomu-dozadku" no a Bretonci jméno, které zní francouzky, Císařskýmu nějaký latinsky znějící, atd atd....
Edit: Sorry, ale z jmen z nabídky se mi ani jedno moc nelíbí, takže nehlasuji...
Prave proto sem udelal topic pokud se ti jmeno z ankety nelibi pak muzes pridat svuj vlastni navrch pokud mas zajem diky
jinak co se tyce vyberu s tim mas pravdu take se vzdycky zameruju na rasu ci povolani, nebo cil a ucel hry ale tak todle melo byt takvoe obecne
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.