vzdy kdyz sem hru hral od zacatku sem sel stim cisarskym do pevnosti v halgenu aby sme se dostali ven a zabijeli bourne havy.. ted sem si to rozehral znovu s patchem 1.7 a jsem s bournyma havama a jak sem vstoupil do pevnosti zabijeli sme cisarske to upravili bo nejakej bug pac sem tam zabil tu kapitanku co me nechala popravit na zacatku tak mam docela dobrej set pro zacatek
Ja sem snad vzdycky zacinal za Bourny havy ikdyz sou to trosku náckové ale precejenom mam rad takovou tu atmosferu zboureneckou a hlavne sem asi neunesl to ze me cisarsky chteli poravit takze timto jim to vlastne vracim hlavne mam rad Ralofa!!!
Upravil/a Nisux dne 07.08.2012 13:19
Já jdu na začátku vždy s Ralofem (btw to že zabiješ tu ženskou je tam odjakživa), ale pak se přidám k legii. Přeci jen to, že jeden ze stormcloaků mi nevadí (Ralof) nic neudělá s tím e jsou to hlupáci co bojují za absolutní kravinu.
to si muzes vybrat sam hned na zacatku, po tom co se rozhodnes jit s Hadvarem (cisarstvi) nebo ralofem (bourne havy), dale pak dostanes ukol aby ses pridal k dane frakci
ja vzdy cekal na toho jednoho a sel sem pokazdy s cisarskejma. ted se mi na nej nechtelo cekat pac mu to trva tak sem hned sel do toho baraku a byl tam semnou ten bournej no
to si muzes vybrat sam hned na zacatku, po tom co se rozhodnes jit s Hadvarem (cisarstvi) nebo ralofem (bourne havy), dale pak dostanes ukol aby ses pridal k dane frakci
ale přidat se k ní nemusíš. Ať půjdeš s kýmkoli tak máš absolutně volnej výběr
ano ten ukol neni soucasti hlavne linie ale myslim ze by byla velka skoda neudelat ho ) tento questline si zaslouzi 10/10 jak za BH tak za Legii
Upravil/a Nisux dne 07.08.2012 13:49
Já radši chodím s Hadavarem, protože Alvorova kovárna se mi líbí víc než pila. Ano, jasně, je to jedno, mohl bych ji používat, i kdybych šel s Ralofem. Ale stejně I když Ralofa mám radši
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
ano ten ukol neni soucasti hlavne linie ale myslim ze by byla velka skoda neudelat ho ) tento questline si zaslouzi 10/10 jak za BH tak za Cisarsky
já jen chtěla říct že když půjdeš např. s Hadvarem, tak dostaneš quest přidat se k legii, ale můžeš se pořád klidně přidat i ke Stormcloakům. že když máš v questovém deníku úkol přidej se k tomu, tak ho nemusíš udělat a můžeš se přidat k tomu druhému
ano ten ukol neni soucasti hlavne linie ale myslim ze by byla velka skoda neudelat ho ) tento questline si zaslouzi 10/10 jak za BH tak za Cisarsky
já jen chtěla říct že když půjdeš např. s Hadvarem, tak dostaneš quest přidat se k legii, ale můžeš se pořád klidně přidat i ke Stormcloakům. že když máš v questovém deníku úkol přidej se k tomu, tak ho nemusíš udělat a můžeš se přidat k tomu druhému
jo aha no to mas pravdu u skyrimu se mi libi jak vyvojari pojali vyvoj tve postavy, jednoduse receno muze ssi dela tco chces a muzes byt jaky chces byt
Nisux napsal:
jo aha no to mas pravdu u skyrimu se mi libi jak vyvojari pojali vyvoj tve postavy, jednoduse receno muze ssi dela tco chces a muzes byt jaky chces byt
Toto je ale koncept celé série TES, jen je s každým dílem jinak rozvinutý....
Nisux napsal:
Toto je ale koncept celé série TES, jen je s každým dílem jinak rozvinutý....
s TES sem se bohuzel setkal az u dilu Oblivion takze nemam takovy herni prehled ale musim uznat ze uz v oblivionu bylo vice cest ale skyrim prinesl neco cemu se neda jentak konkurovat co se tyce volnosti
Ono je to diskutabilní. Já mám pocit, že jou hry buď freeroamingové nebo jejich volnost spočívá v možnosti volby. Skyrim je v celku lineární hra a moc rozhodnutí, myslím skutečně významných a fatálních rozhodnutí s všudypřítomnými následky, nepřináší. Třeba takový Mass Effect nebo DragonAge či Wiedźmin jsou pohybově/prostorově hry velmi omezené, ovšem příběhově naopak velmi variabilní. Ale neuvědomuju si hru, která by hráči v plné míře poskytla oboje.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Fallout tusim nabidl nekolik cest ikdyz kazda hra te lehce tahne lineranim dejem ktery nabizi mene dulezite rozhodnuti
prvni zkusenost sem s tim mel ve hre GTA IV: kdy sem si mohl vybrat koho zabiju :3
Upravil/a Nisux dne 07.08.2012 14:50
Ja som chodil zakaždým za Ralofem. Až teraz pri poslednej postave som šiel za císarom
Aj tak som sa pridal z Mágom k Císarstvu a z Assassinom sa pridám asi k Bouřným
Prvá hra
Nord, 61 level, Full Mág Druhá hra
Khajit, 37 level, Assassin
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.