Ahoj,chtěl bych poradit jestli jste se setkali s tím,že když otevřu dveře do Černoty tak černá obrazovka a hra se vypne.Mohlo by to souviset s tím že mi nejdou vidět v Ledohradu ty paprsky od ohnisk,a že mi nešly vidět paprsky v Mzulftu?
Správně bys skyrim měl mít přes Steam (je to nejlepší), automaticky se ti stáhnou všechny aktualizace a všechno běží ( no jak kdy). Jestli máš warez verzi (staženou), moc se tu s tim nechlub, neni to tady nejlíp přijímáno. :-)
"Did I ever tell you the definition of insanity" - Vass
No tak to máš warez. Hele, možná je ta hra v pohodě, možná ne ale když máš staženou hru (ještě k tomu Skyrim) nemůžeš se divit když se tam vyskytne dost bugů (no i když i v originálu je jich dost. Doporučuju: kup si skyrim v originále, je to lepší.
(Neřikam že všechny warez verze sou špatný, možná si jenom špatnou dostal).
Podle mě máš warez verzi, kterou tvůj kamarád stáhnul v .iso formátu, vypálil jí na disk a ten ti dal.
EDIT: Kdyby to byla vypálená originálka (a pochybuju že jí jde vypálit) měl bys hru přes steam, navíc ke každýmu origoši je unikátní klíč se kterym jí na steamu zaregistruješ.
Upravil/a dragonlord dne 07.08.2012 11:11
Asi jo, ale nevim to jistě. Každopádně i kdybys nemohl, stojí za to si origoš koupit, protože můžeš používat steam workshop kde je sposta úžasnejch módů, a se hrou nebudeš mít moc problémů
(bugy tam budou, ty jsou všude).
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.