Hard napsal:
Není najký chat bay vás mohlo doprovázet víc společníků. Mě sice doprovází Lydie a navíc pes- nějaký Barbas- ale chtěl bych aby se ke mě přidal ještě někdo.
Ja mám Lydiu už pekne dlho a nezomrela mi ani pri súboje z Krosisom kedy padla na kolená viac ako 5-6 krát...kedže som naňho narazil ešte na malom levli -.-
Predtým sa mi stalo že mi zomrela tá spoločníčka z Whiterunu ktorú som splašil v krčme....ale zomrela vtedy keď bola na kolenách a ja som ju nechtiac zasiahol ohnivým kúzlom
Prvá hra
Nord, 61 level, Full Mág Druhá hra
Khajit, 37 level, Assassin
Rigan napsal:
Ja mám Lydiu už pekne dlho a nezomrela mi ani pri súboje z Krosisom kedy padla na kolená viac ako 5-6 krát...kedže som naňho narazil ešte na malom levli -.-
Predtým sa mi stalo že mi zomrela tá spoločníčka z Whiterunu ktorú som splašil v krčme....ale zomrela vtedy keď bola na kolenách a ja som ju nechtiac zasiahol ohnivým kúzlom
millis napsal:
muzu rict ze me lydie zarvala az nekdy po dokonceni hlavnich Q a samozrejme si to flakla na tom nejopustenejsim miste,tkaze jsem asi 40 minut nalozenej jako k*ava sel do mesta abych se toho zbavil a jednu hodne dobrou nahradu za lydii jsem nasel take v bilem prusmyku v hospode... sedi tam v platove zbroji jednou ji vyzvete na souboj dostane nakladacku ale pak se k vam rada prida....
tak příště napiš tři písmena a máš po problému ( myslim tim tmg )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.