A víte vy vůbec jak jsem rád, že sem se konečně naučil tenhle komiksovej styl A vážně sem rád že se mi daří ty postavy zachytit, jak sem si přál a hlavně že se líbí
Opravdu díky
Upravil/a Whirt dne 06.08.2012 23:53
Ale napadlo mě... Co takhle kromě stripů vymyslet nějakej opravdu vtipnej a epickej příběh, kterej by se vydával stránku po stránce... Pokud si nečetla Looking for Group, tak na to se mrkni, je to i v českém překladu a je to opravdu vtipný a při tom napínavý
Takže scénář jak se sešli... To bude asi nejtěžší, protože v každém díle jsou zatím spolu jiné postavy a přitom necestují spolu... Ale to se vyřeší, jdu něco splácat
Sjednotit je musí nějaká událost nebo stejná touha- třeba ( neberte to vážně) všichni se sejdou na nákupech a náhle je přepadnou banditi.. nebo chtěj získat nějakej poklad.. to by chtělo nějakou geniální myšlenku která mě nenapadá.
Ale ten Nord musí chtít ovládnout celej svět! A nebo by si alespon moh myslet, že mu vládne Jinak by to zluduch nebyl.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
No podle mě by se neměli sejít všichni naráz, to za prvé.
Za druhé, by dle mého soudu mohl být kdokoliv jen ne člověk jenž chce získat svět... Něco mě napadne.
EDIT: Nord by mohl být člověk jehož na své výpravě naštvali a on by je i se svou hordou pronásledoval - byla by to podobná partička zoufalců jako ta naše, jen nord by byl ďábelsky chytrý...
Upravil/a Whirt dne 07.08.2012 00:56
To by šlo. A vlastně by se i někteří z party mohli navzájem znát a putovat spolu. To by pak bylo jednudušší kdyby se třeba k tříčlený partě pocestě přidali další.. třeba by je brali do party kvůli schopnostem nebo společnýmu cíly.. No a ty dvě frakce by se nenáviděli a předbíhali se v ... něčem. No to hlavní nechám na ostatních netrofnu si navrhovat hlavní sjednocující děj.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.