Takže mě napadlo že úvodní strip pro argonianku a imperiála máme (ten Whirtův ) pro khajiita by šel ten s khajiitem a imperiálem (můj), a pro redguarda buď ten hRDLův nebo ten můj s motýlkem. Takže zbývá altmer, dunmer, ork... Prostě ten zbytek
Mopidu napsal:
Takže mě napadlo že úvodní strip pro argonianku a imperiála máme (ten Whirtův ) pro khajiita by šel ten s khajiitem a imperiálem (můj), a pro redguarda buď ten hRDLův nebo ten můj s motýlkem. Takže zbývá altmer, dunmer, ork... Prostě ten zbytek
mě to bud nedocvaklo nebo nemaj být ty stripy udělaný tak aby jim ukázal jejich charaktary ?
Mopidu napsal:
Jo, ty stripy je mají rychle popsat
já jen že ten tvůj jim takle ukáže jen jejich vzhled
ale já bych první strip začal tak že Redguard a imperial sou v hospodě a Imperiál řve na hostinskou že chce jídlo a plácá ji po prdeli A pak neco s dunmerem jak to na ten první rámeček navazuje
Whirt napsal:
Skvělý, ale bojím se, že asi nepochopí, že je to high elf, kterej má mindrák z výšky
btw. Lenerene tvůj podpis... To by ses divil, že byli doby, kdy já sem měl Whirt u každého tématu
myslím že žlutá pleť bude stačit a možná taky trochu elfský tvar očí (stačí trochu)
Jo nejspíš jo, ta žlutá pleť, uši a oči jsou hodně vypovídající
leneren napsal:
A co ze začátku udělat malý listy s infem o těch postavách ? a co z toho pokud tobude mít uspěch udělat anime?
Nad něčím takovým jsem přemýšlel, ale muselo by se to udělat vtipnou formou
Stejně tak jsem přemýšlel nad tím, že až se to trochu zpopularizuje, mohl by se dělat i krátké vtipné animace, třeba i vtipné parodie na písničky
Každopádně anime by to být nemělo
leneren napsal:
Whirt napsal:
Skvělý, ale bojím se, že asi nepochopí, že je to high elf, kterej má mindrák z výšky
btw. Lenerene tvůj podpis... To by ses divil, že byli doby, kdy já sem měl Whirt u každého tématu
u každýho? tak proč hatujou mě to ty seš spamer
Víš... Mě nazývají profesionálním spammerem - každý můj příspěvek měl svůj smysl a občas se stal spamem až třeba týden po přidání (to je systém, co? )
Upravil/a Whirt dne 06.08.2012 16:37
btw. Lenerene tvůj podpis... To by ses divil, že byli doby, kdy já sem měl Whirt u každého tématu [/quote]
u každýho? tak proč hatujou mě to ty seš spamer [/quote]
Víš... Mě nazývají profesionálním spammerem - každý můj příspěvek měl svůj smysl a občas se stal spamem až třeba týden po přidání (to je systém, co? )[/quote]
to je vychitaný tak tě nemohli hatovat
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.