Ale jo! Lidi neradi čtou knížky a podívej jakou čtenost mají povídky a to je docela dost textu. Takže pokud povídky čte hodně lidí, tak pak komix bude ještě oblíbenější a troufám si tvrdit, že by se mohl rozšířit i mezi ne moc hrací lidi
Mopidu napsal:
Zase si to rozdělíme, nebo to vymyslí jeden?
No nechtěl bych tě zatěžovat, ale ty jsi takový tvůrčí typ, takže pokud by jsi měla chuť se do toho pustit, tak jen do toho. My by jsme to pak jen zhodnotili a kdyžtak pomohli vychytat mouchy
Ale jo! Lidi neradi čtou knížky a podívej jakou čtenost mají povídky a to je docela dost textu. Takže pokud povídky čte hodně lidí, tak pak komix bude ještě oblíbenější a troufám si tvrdit, že by se mohl rozšířit i mezi ne moc hrací lidi
nečtou lidi náhodou komiksy tolik proto že sou ktátký?
nečtou lidi náhodou komiksy tolik proto že sou ktátký?
No vždyť to jsem právě v podstatě zdlouhavě napsal
Mopidu napsal:
No nechtěl bych tě zatěžovat, ale ty jsi takový tvůrčí typ, takže pokud by jsi měla chuť se do toho pustit, tak jen do toho. My by jsme to pak jen zhodnotili a kdyžtak pomohli vychytat mouchy
tak fajn, teď chvíli nebudu psát nic a budu to vymejšlet
Já v tom žádnej problém nevidím. Stačí jenom nápad a pak to půjde hladce. Vždyť povídky sou taky čtený. A komiksy by byly samozřejmě sdílený i přes facebookovou stránku. Skyrim zná skoro každej, tak by to úspěch mít mělo..
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Mopidu napsal:
Supr! Tak a já teď jdu rozvrhnou, jak by přibližně vypadal vzhled obyčejného dílu... (samozřejmě že graficky )
Mopidu napsal:
Supr! Tak a já teď jdu rozvrhnou, jak by přibližně vypadal vzhled obyčejného dílu... (samozřejmě že graficky )
tak co do každýho stripu vzít si každej jednu postavu atd a udělat to a pak to jednotlivě vychitat
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.