Ahoj, když se pokusím zapnout Skyrim (mam original steamovou verzi) napíše mi to chybu, jakože moje verze neni podporavaná a potřebuju nějakej patch, ten ale vůbec netuším kde na steamu najít, myslel jsem si, že si to všechno stahuje samo. Když přez steam zapnu Skyrim, najede mi hlavní tabulka s nastavením atd., ale jak kliknu "hrát", vyskočí mi tato chyba:
ScriptDragon critical error
Your game version is NOT supported, supported patches:
1.1.21.0(31oct11), 1.1.21.0ceg(18nov11)...... 1.5.26.0
Jestli někdo ví co s tim je, nebo jak to napravit, budu moc vděčnej. Díky mockrát
Díky za odkaz, ale tam se to vyřešilo reinstalací, což mě nefunguje, nemusim kvůli tomu mazat celej Steam ne ? Mam tam víc her a nechce se mi to zas všechno pak stahovat. Ještě mě tak napadlo, jestli to nemůže bejt tim, že mám nainstalovanej Skyrim Online Mod ?
Díky mockrát
votrobo napsal:
Díky za odkaz, ale tam se to vyřešilo reinstalací, což mě nefunguje, nemusim kvůli tomu mazat celej Steam ne ? Mam tam víc her a nechce se mi to zas všechno pak stahovat. Ještě mě tak napadlo, jestli to nemůže bejt tim, že mám nainstalovanej Skyrim Online Mod ?
Díky mockrát
Možná to bude tím, zkus ho zrušit a pak radši přeinstaluj Skyrim, kdyby to ještě nejelo.
Ten Online Mod v PC už nemam, pořád to nejede. Nevíš prosimtě, jak můžu dát pryč ty mody z Workshopu ? Když zapnu Skyrim dole mi to píše "Stahuji mod 1 z 16". Kdysi jsem si totiž nastahoval nějaký mody, ale od tý doby už jsem Skyrim přeinstaloval, ale ty mody mi nezmizely a pořád tam jsou. Možná kvůli tomu mi to nejde. Díky mockrát
Zdravim lidi mam problem po mesici jsem chtel zapnout skyrim...po par minutach aktualizace a clkove synchronizace mi najede zakladni obrazovka ale jakmile dam "hrat" tak se nic nestane...nemate nejake napady?
Vojta napsal:
Zdravim lidi mam problem po mesici jsem chtel zapnout skyrim...po par minutach aktualizace a clkove synchronizace mi najede zakladni obrazovka ale jakmile dam "hrat" tak se nic nestane...nemate nejake napady?
Zkus ten problém víc popsat, naskočí ti nějaká tabulka že je problém? Popiš to víc.
nedeje se nic, zadna tabulka, zadne oznameni...jakmile kliknu na"hrat" chvilinku to vypada ze komp pracuje ale nic se nestane
(ta pocatecni tabulka kde je hrat, data files, tech. podpora atd samozrejme zmizne jako vzdy pri spusteni hry)
pri overovani integrity mezipameti vyslo ze 2 soubory nebyly nacteny a stahnou se...po stazeni zapnu hru a ted prozmenu (o5 po kliknuti na "hrat" ) tabulka zmizne a znovu naskoci...
zkousel jsem otevrit hru cestou kterou popsal sniperius a vysledek je uplne stejny
PS.: jestli to pomuze tak po stazeni tech souboru jsem znovu upravoval nastaveni kvality textur, dohled, mizeni objektu atd.
Upravil/a Vojta dne 06.08.2012 02:57
S nekonečným loadovacím oknem jsem měl taky problém. Zkus si stáhnout SKSE a spustit hru přes něj, mohlo by to pomoct. Jinak, mě tehdy pomohl jen reinstall (SKSE jsem tehdy neměl, nevěděl jsem o něm a tudíž jsem to tak ani nezkoušel).
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.