Whirt napsal:
Hele... Tohle není rozhodně jak bude ta postava vypadat, ale chci se zeptat, zda se ten styl líbí a jestli naschvál poznáte, kterou postavu jsem jen tak letmo (a blbě) nakreslil Kreslil jsem to jen chvíli, asi tak pět deset minut, takže to není nic moc a charakter sem tam nezachytil
Whirt napsal:
Uff... Ani nevíte jak sem rád, že se to líbí
Každopádně se teď jsu najíst a po obědě se možná pokusím rozvrhnout si vzhled a styl všech postav
Chtělo by to jak českou verzi, tak i anglickou - bylo by dobrý, kdyby jsme to vydávali dvojjazyčně, aby to četli i lidi mimo naše forum...
Upravil/a Whirt dne 06.08.2012 14:45
Whirt napsal:
Chtělo by to jak českou verzi, tak i anglickou - bylo by dobrý, kdyby jsme to vydávali dvojjazyčně, aby to četli i lidi mimo naše forum...
a umí někdo z nás anglicky ? já jen trochu pokračile
No můj, kterej zazněl jako první zněl Elder Scrolls Freaks (Elder Scrolls Šílenci) hRdlův zněl Crazy Scrolls či Elder Scroll: Crazy Scrolls (Praštěné svitky), pak ten Lenův New scrolls...
No anglicky si myslím, že umím vcelku dobře - vzhledem k tomu, že jsem tu na fóru i nějaký čas překládal knihu i nějaké ty články... Navíc když si člověk vezme, že každej strip má jen pár vět...
Upravil/a Whirt dne 06.08.2012 14:49
Whirt napsal:
No můj, kterej zazněl jako první zněl Elder Scrolls Freaks (Elder Scrolls Šílenci) hRdlův zněl Crazy Scrolls či Elder Scroll: Crazy Scrolls (Praštěné svitky), pak ten Lenův New scrolls...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.