Nejde o upoutávku na sběratelskou edici ale o trailer na "Behind the walls"
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Honzas4400 napsal:
Nejde o upoutávku na sběratelskou edici ale o trailer na "Behind the walls"
Ktery je soucasti sberatelske edice:-)
To je ale irelevantní...
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
Whirt napsal:
Holy! To levitační kouzlo, co působilo na knihu. Musím říct, že mě spadla čelist. Teď ji hledám po zemi
To nebylo levitacni kouzlo ale "chyceni predmetu" (klavesa Y), to bylo tusim uz v Morrowindu:-)
Mě tady nejde o jaké to bylo kouzlo... Mě jde o to, že se stránky přetáčely
Navíc! Není to jedno co to bylo?
PS.: V Morrowindu se mohli skládat z inventáře tam, kam jsi klikl, ale tohle bylo až v Oblivionu
Nejlepší je ten dirigent někdy kolem 3:05, takovej šašek
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.