Už hraju Dawnguard a je to opravdu luxusní pařba ale neproste mě o spoiler neřeknu
Cenega=banda líných opic
Skyrim Dawnguard=nej pařba od dob Oblivionu
Fajn, takže jim dávám ještě týden. Jestli to do té doby nevyjde, napíšu pár pěkných dopisů do Cenegy a Bethesdy (i když vím, že jim je totálně šumák, co si myslí nějakej Ligos z hor) a budu hodně uvažovat nad mou další podporou těchto firem... (viz - pirátství)
To teda bude! Jinak.. se něco stane! Zatim jsem si to ani nestáhl, sice bych tomu asi z poloviny rozuměl, ale když už, tak chci rozumět všemu! Stačilo mě že jsem musel přelouskat celý RDR!
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
Ach jo, tak jsem se těšila, že to ochčiju tou stránkou, co sem dával BigNord... "You cannot purchase anything on SteamPrices.com!"
Nemá někdo nějaký nápad nebo zkušenost s tímhletím? Základní hru jsem si kupovala přes MMOBoost a českou verzi opravdu nechci - jsou s ní jen potíže (obzvlášť, když to dělá Cenega).
Diego napsal: Pro BigNorda: Brzdi s těmi odkazy na ty tvé torrenty! Tohle není warez stránka!
Dal jsem tu jeden
Dva odkazy jsem od tebe mazal! Tak se nevymlouvej.....
Jestli to bylo na Dawnguard, tak jsem tu dal jeden, ten druhý tu dal někdo jinej a jestli myslíš ten na steam že to může koupit i čech tak to není warez ale je to naprosto legál
Diego napsal: Pro BigNorda: Brzdi s těmi odkazy na ty tvé torrenty! Tohle není warez stránka!
Dal jsem tu jeden
Dva odkazy jsem od tebe mazal! Tak se nevymlouvej.....
Jestli to bylo na Dawnguard, tak jsem tu dal jeden, ten druhý tu dal někdo jinej a jestli myslíš ten na steam že to může koupit i čech tak to není warez ale je to naprosto legál
Mazal jsem dva odkazy na torrent stránku thepiratebay.....a to od tebe
Upravil/a Diego dne 04.08.2012 13:27
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.