Ehm... Mně? Fakt neumím anglicky ani pípnout, takže bych si to zkrátka neužil...(pitomá němčina!!) A Cenega mě se..e!!
EDIT: Mimochodem, lidi, jsem jediný naivka,kdo čeká, až bude DLC oficiálně uvolněný v ČR, nebo to VŠICHNI takto obcházíte? Fakt by mě to zajímalo, díky....
Já si to stáhl ráno z PB už v 7:15. To jsem nevěděl o té stránce (stejně bych si to nekoupil )
Tak co lidi komu to teda de na tý stránce?? Kdo to má stažený a už to hraje NA České verzi??? A jak ste to kupovali? Já to můžu koupit jen s Librama přes paysafe (ale tam mám potvrdit, že žiju v VB, nebude to problém? )
Tak mám sto chutí zas někomu napsat pár "milých" slov, jenže nevím komu a nevím ani, co bych psal. Nikdo, koho se to týká, se k problému nevyjadřuje a mě už nebaví, JAK Z NÁS DĚLAJÍ DEBILY!!!
Jestli se herní průmysl bude dál takhle nádherně vyvíjet, tak se máme na co těšit!
Ligosi buď v klidu na českou verzi rozhodně nebudeš čekat sám.Nám co intenzivně hustili do hlavy ruštinu a stejně se jim to nepovedlo tak nezbývá než čekat.Trpělivost přináší růže, občas vyroste bodlák
fousX napsal:
Ligosi buď v klidu na českou verzi rozhodně nebudeš čekat sám.Nám co intenzivně hustili do hlavy ruštinu a stejně se jim to nepovedlo tak nezbývá než čekat.Trpělivost přináší růže, občas vyroste bodlák
Já to říkal. Já to nezažil ale kdybych se mohl vrátit v čase tak ty ku... zabiju osobě
Upravil/a Diego dne 03.08.2012 18:02
Tipnul bych ze tak do mesice (mozna i mene) je venku ceska krabice Dawnguardu...Co jsem jim psal asi 3 tejdny zpet, tak udajne uz pracovali v te dobe v Ceneze na prekladu.
Upravil/a Frater Omega dne 03.08.2012 18:11
trinax napsal:
No tak to stim máš nějakej problém já teď hraju
No protože máš na 100% warez-já momentálně taky stahuju protože si chci zapařit Dawnguard.
Cenega=banda líných opic
Skyrim Dawnguard=nej pařba od dob Oblivionu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.