zistil som potom čo som doňho vypálil všetky šípy skoro, a ani jeden ho netrafil som ho dal dolu a ohnivým revom a zistil som
You can kill yourself, or die trying...
Cs pls snažim se do hry narvat mody ale nw jak zkoušel jsem je do toho různě kopírovat a furt howno . Zkoušel jsem se na to mrknout na youtobe ale moc mi to nepomohlo pls poraďte .
Sheed napsal:
Cs pls snažim se do hry narvat mody ale nw jak zkoušel jsem je do toho různě kopírovat a furt howno . Zkoušel jsem se na to mrknout na youtobe ale moc mi to nepomohlo pls poraďte .
Jsem přihlášenej registrovanej a udělal jsem pokrok v tom že jsem stáhnul manager a povedlo se mi přes manager na nexusu stáhnout Deus Mons . Jenže co teď nainstaloval jsem to už mi to napsalo že se to nainstalovalo a v nexus mod manager se to značí jako aktivní z toho co vim tak v invarově dvorci by se měla v krčmě objevit knížka deus mons a neni tam ani ta budova neni tam kde by měla bejt viděl jsem na videu kde je : na jih od jícnu a na východ od Helgenu a neni tam ani drak s klíčem ani barák vlekej jak kráva další jsme zatím nezkoušel.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.