Zdravím hráči Skyrimu
Nedávno se mi stáhl patch do Skyrimu ver. 1.7.7.0.6 (přes steam upozorňuji kdyby se mne někdo ptal )
no a protože používám dost modu musím pro některé mody používat i výše zmíněný skse_loader.
I když jsem stáhl nejnovější verzi již zmíněného programu vždy když ho zapnu mi vyskočí tato hláška (viz. foto)
Ta hláška by mi asi ani tak nevadila (jen mne znervózňuje) ale mam pak problém ež mi Skyrim nepravidelně padá zpět do windowsu. Když Skyrim spustím klasicky přes launcher v Steamu problém žádný samozřejmě nemám. Problém se vyskytuje JEN přes spuštění skrze skse_loader.
Proto prosím všechny kdo jsou ochotní a moho mi poradit aby mi napsali své názory díky všem
PS. Názory typu "přestaň používat skse a nebudeš mít problém" jo jsem si toho vědom ale tyto rady mi jsou k ničemu
Upravil/a Raziel Crowley dne 01.08.2012 17:18
SKSE jsem stahoval přímo z http://skse.silve... a tam je vždy nejnovější verze ke stažení nebo se pletu?
Pokus se skse má stahovat jinde než zde rád se nechám poučit.
Je, ale ještě včera nebo kdy tam byly dvě verze: původní a beta nové. Jestli jsi omylem nestáhl tu starší, byla totiž uvedena jako první, myslím. Zkus to stáhnout znovu a uvidíš.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Crowley: Patch 1.7 jsem dneska hodil do hry nakonec taky, pouzivam cca 25 hlavne ruznych retextur modu a SKYUI jenz vyzaduje nove SKSE (viz. odkaz na novou verzi 1.5.10) a chybovou hlasku nemam zadnou, stejne tak (snad) ani pady z toho co jsem zhruba pul hodky hral. Tak tezko rici, kde je u tebe zakopan pes. Jinak mody jedu pres NMM a taktez jsem nezaznamenal, ze by neco nefungovalo nebo se prestalo po novem patchi projevovat.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.