Ahoj lidi nedávno jsem si koupil nový herní notebook
Intel Core i7 -2670QM CPU @ 2,20Ghz s turbo boost 3.10 Ghz, 8,0GB RAM , grafické karty Intel HD Graphics Family a AMD Radeon 6770M 2Gb
Skyrim rozjedu sotva na střední detaily aby se mi nesekal, přitom lidé v recenzích píšou, že ho rozjedou na ultra . Pls poraďte mi čím to může být DÍKY ...Nebojím se armády lvů, když je vůdcem ovce, ale bojím se armády ovcí, když je vůdcem lev !!!
MJ95 napsal:
Ahoj lidi nedávno jsem si koupil nový herní notebook
Intel Core i7 -2670QM CPU @ 2,20Ghz s turbo boost 3.10 Ghz, 8,0GB RAM , grafické karty Intel HD Graphics Family a AMD Radeon 6770M 2Gb
Skyrim rozjedu sotva na střední detaily aby se mi nesekal, přitom lidé v recenzích píšou, že ho rozjedou na ultra . Pls poraďte mi čím to může být DÍKY ...
Jako nevim jo. Ale možná to může být i tím že máš warez. Někde jsem četl že to někomu z warez sekalo a pak s origo už ne, takže to může být tim.
Upravil/a Mahoney dne 31.07.2012 13:50
To nevím, ale když je chci stáhnout ze stránek AMD tak mi to píše, že ovladače nemohly být staženy, a že mám kontaktovat výrobce notebooku
Nebojím se armády lvů, když je vůdcem ovce, ale bojím se armády ovcí, když je vůdcem lev !!!
Jo, tak to se potom obávám, že bude někde chyba... Zkus kdyžtak přeinstalovat Windows, pokud máš 7, samy se ti postarají o stažení nejnovějších ovladačů a zařízení celého compu po softwarové stránce. Nic jiného mě nenapadá. Skyrim na jiném počítači jede pohodě?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Měl sem stejnej problem. Skyrim ti nejspíš běží přes itegrovanou grafiku .
Musíš vypnout hru a nastavit aby se to zpuštělo přes tu Radeonku.
Upravil/a mouchaXxL dne 31.07.2012 16:00
mouchaXxL napsal:
Měl sem stejnej problem. Skyrim ti nejspíš běží přes itegrovanou grafiku .
Musíš vypnout hru a nastavit aby se to zpuštělo přes tu Radeonku.
ale to musí udělat přes bios a tam se při nastavování může ccokoli podělat
Ahoj lidi už jsem to vyřešil k notebooku jsem mněl připojenou herní klávesnici a myš, když jsem je odpojil jede mi to na vysoké detaily v pohodě, nevím jaký na výkon může mít vliv klávesnice a myš, ale je to tak Nebojím se armády lvů, když je vůdcem ovce, ale bojím se armády ovcí, když je vůdcem lev !!!
MJ95 napsal:
Ahoj lidi už jsem to vyřešil k notebooku jsem mněl připojenou herní klávesnici a myš, když jsem je odpojil jede mi to na vysoké detaily v pohodě, nevím jaký na výkon může mít vliv klávesnice a myš, ale je to tak
tak musíš mít poškozené porty protože klávesnice ani myš na hru emá vliv ani na výkon nebo máš moc slabej Zdroj
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.