Vorařov.. To sice není město, spíš vesnička, ale prostě tam začínáte, a je to tam takový.. nevím jak to říct, prostě se mně tam líbí. A pak asi Bílý průsmyk, Falkreath a takový ty malý vesničky, kterých tam pár je.
Koukám, hodně lidí má rádo "bílý průsmky"
Ani velký písmena tam nejsou, OMGs
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
jo neni zač tak sem bydlel ve vorařove a pak sem dal showracemenu abych si změnil příjmení tak Sem se menoval Dratius Valerius ta kamila valerius tam má bratra tak sme byla taková cool rodinka
U mňa preto Biely Priesmyk , pretože som tam mal 1 dom a neskôr sa mi už ani nechcelo dávať veci do iných domov , resp. ta hmotnosť bola dosť veľká , ja si zatiaľ všetky veci čo som nazbieral nechávam a potom si kuknem či mám nejaké oblečenie na zlepšenie cien a ich predám , alebo odčarujem , alchymia atď ...a ako som tam už veľa krát chodil tak mi prirástol k srdcu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.