Já si z ní dělal srandu že v editoru jsem si dal 50tureckých děl a střílel do domorodců(myslím 3)2 je prostě nejlepší.
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Vitek222 napsal:
Já si z ní dělal srandu že v editoru jsem si dal 50tureckých děl a střílel do domorodců(myslím 3)2 je prostě nejlepší.
Jednoznačně!
o tom se nedá diskutovat!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
ty ještě nevíš že já dokážu udělat něco co se nedá?zvlásť když de o PC hry
Mopidu napsal:
Pardon Nago, tak asi nic, ale nechápu proč ne, jen mi to SPAMí PM že tam teď mám skoro všechno s předmětěm: RE
Tak dám jinší předmět a nemáš tam RE Asi bych měl jít spát když jsem unavený jsem šílený No vlastně mě to dělá to samé ale mě to neva
Upravil/a BigNord dne 26.07.2012 00:50
Ale klidně si to sem hoďte, mi je to jedno. Já to myslel tak, že se nemusíš namáhat s tím, abys mě obeznámila s tématem vaší konverzace, páč stejně jdu pryč
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.