Heleďte se lidičky, právě mi volali že musím vyřešit hrozný zločin ukradení diamantové čepičky (jo, myslím tu Steveovu) , malm oodezdření na Creepera, ale ten ňouma má alibi že v tu dobu bouchnul. Je to urgentní a musím to vyřešit, tak nasedávám na své prase se sedlem a jdu prozkoumat místo činu... No nic, tak zkráceně: jdu spat. Dobrou lidičky
Tak tady jsou ty obrázky. Omluvte kvalitu fotky, ale nemám foťák ani foťák v mobilu ani v iPodu, prostě jsem z obrazovky sundala webku a fotila jsem to jí Tohle jsou takové dva obrázky co se mi povedlo vyštrachat z té velké hromady a papír ještě držel pohromadě
Jazzman (tohle měla být postava do komiXu, proto je tak... bílý?)
Merhunova dýka
Jo a tady je jeden navíc. Absolutně netušákuju co to je, ale je to jeden z mála barevných obrázků a kreslila jsem to při včerejším pokecu
Možná by se našly i lepší, ale ty jsou samozřejmě ve školních sešitech (jak jinak ) a ty už jsem s radostí zahodila někam bůhví kam a najdu je tak nejdřív za dva roky
Upravil/a Mopidu dne 25.07.2012 11:17
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.