BadWolf napsal:
Kdyby to byla pravda, tak by to asi napsali na hlavní stránce.
A hlavně, pro Zenimax by to byla akorát ztráta peněz, TES jim strašně vydělává, a když donutili Bethesdu udělat TESO, 100% je přemluví aby udělali TES VI. To je logický, ne?
BadWolf napsal:
A hlavně, pro Zenimax by to byla akorát ztráta peněz, TES jim strašně vydělává, a když donutili Bethesdu udělat TESO, 100% je přemluví aby udělali TES VI. To je logický, ne?
to napsali já nevím ale autor který to řídil a vymislel by jim musel dát svelení třeba se bojí aby další díl nezmrvily tak jim ho nechce dát
To je pitomost. I kdyby se toho bály, vědí, že milióny lidí by si to koupili. A pro obchod je důležité jestli to někdo koupí, ne jestli se mu to bude líbit i po koupi.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Dratek napsal:
tvl co melete shivering isles díl nebyl!
TO BYL DATADISK K OBLIVIONU!
(a náhodou nejlepší datadisk co jsem kdy u nějaké hry hrál)
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
to napsali já nevím ale autor který to řídil a vymislel by jim musel dát svelení třeba se bojí aby další díl nezmrvily tak jim ho nechce dát
To je pitomost. I kdyby se toho bály, vědí, že milióny lidí by si to koupili. A pro obchod je důležité jestli to někdo koupí, ne jestli se mu to bude líbit i po koupi.
tak koukni kolik peněz dali za skyrim možná nejsou finance hele já vím že to je blbost ale to řekli oni
Jasně že nebyl, byl jsi na Shivering Isles, ne na Summerset Isles.
Proboha člověče, čti!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.