Mopidu napsal:
Hej a víte že Bloodmoon jako červený měsíc existuje? Jednou za nějakou dobu se měsíc nějak postaví ke slunci a to způsobí že se k nám měsíční povrch bude odrážet červený a my uvidíme Bloodmoon. Jak já bych to někdy chtěla vidět.
jo to napsaly bylo to někdy po vydání skyrimu možná že dawnguard bude poslední věc téhle série ale modlím se aby pokračovali bez tehle her bych zemřel těm hrám se vyrovlalo jen to žít v tom světě
V Oblivionu byly příběhy jak řemen. Hodně sevmiblíbila hlavní questová linie i když jsem ji nikdá nedokončila, já mám Obl prostě ráda a příběhy jsou lepší jak ve Skyrimu bych řekla. A teď chcu zkusit Shivering Isles ale furt se k tomu nějak nemůžu dostat. Ale díky Škorpíkovi (kterej tu bohužel není) kterej mi ukázal trailer jsem konečně pochopila proč má ve Skyrimu stařík Sheo dvoubarvný kvádro
Kdyby to byla pravda, tak by to asi napsali na hlavní stránce.
A hlavně, pro Zenimax by to byla akorát ztráta peněz, TES jim strašně vydělává, a když donutili Bethesdu udělat TESO, 100% je přemluví aby udělali TES VI. To je logický, ne?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Kdyby to byla pravda, tak by to asi napsali na hlavní stránce.
A hlavně, pro Zenimax by to byla akorát ztráta peněz, TES jim strašně vydělává, a když donutili Bethesdu udělat TESO, 100% je přemluví aby udělali TES VI. To je logický, ne?
to napsali já nevím ale autor který to řídil a vymislel by jim musel dát svelení třeba se bojí aby další díl nezmrvily tak jim ho nechce dát
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.