moje první tes byl oblivion vydel sem jak to hraje strejda a byl sem do toho magor pak sem zjisti že sou jiný díly tak sem hrál morowind ale morowind je dobrej hlavně proto že sem dark elf tak je to moje rodná provincie
Dratek napsal:
moje první tes byl oblivion vydel sem jak to hraje strejda a byl sem do toho magor pak sem zjisti že sou jiný díly tak sem hrál morowind ale morowind je dobrej hlavně proto že sem dark elf tak je to moje rodná provincie
Dark elfové jsou nej kvůli jejich arogantní odtaživé a mírně rasistické povaze to se hodí přesně na mě a taky můžu být bojovník co poůžíva magii a pořád krade to je můj styl
Hej a víte že Bloodmoon jako červený měsíc existuje? Jednou za nějakou dobu se měsíc nějak postaví ke slunci a to způsobí že se k nám měsíční povrch bude odrážet červený a my uvidíme Bloodmoon. Jak já bych to někdy chtěla vidět.
Dratek napsal:
já hrál všechny ale oblivion byl hrozná slátanina prostě hrůza
A Oblivion byl lepší než Skyrim. Skyrim nemá... jak bych to... Nemá duši.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.