Najednou mám hrozný nutkání znovu zapnout Mafiu 2. Jak to tak vypadá tak mi hraní za Vita začíná chybět Hmm... Možná by se postava ve Skyrimu mohla jmenovat Vito Scalleta (nebo jak se to píše)
napsal si to správně ale jak to prosím skončil ten příběh ta mafia se mi posrala po instalaci mafia 2 multiplayer a nešlo to ani po reinstalu a promazání registrů
leneren napsal:
napsal si to správně ale jak to prosím skončil ten příběh ta mafia se mi posrala po instalaci mafia 2 multiplayer a nešlo to ani po reinstalu a promazání registrů
Konec Mafie 2 je trochu nejasný. Po zabití Falcona nebo kdo to byl tě vyzvedl Leo a měl dvě limuzíny. Vito šel do té ve které byl Leo a Joe do té druhé. Pak se rozjeli a najednou Joeova limuzína někam odbočila a Vito řekl něco jako "Hej! Kam vezete Joea?" a Leo na to "Promiň Vito, ale Joe nebyl součástí plánu" a pak byl jen záběr na Vitův naštvaný obličej a konec.
leneren napsal:
Ehm Mopidu je holka/žena
O moc se omlouvám jo a Bignorde nečti ty stránky za náma nic tam není jen můj spam
Mopidu napsal:
Konec Mafie 2 je trochu nejasný. Po zabití Falcona nebo kdo to byl tě vyzvedl Leo a měl dvě limuzíny. Vito šel do té ve které byl Leo a Joe do té druhé. Pak se rozjeli a najednou Joeova limuzína někam odbočila a Vito řekl něco jako "Hej! Kam vezete Joea?" a Leo na to "Promiň Vito, ale Joe nebyl součástí plánu" a pak byl jen záběr na Vitův naštvaný obličej a konec.
leneren napsal:
Ehm Mopidu je holka/žena
O moc se omlouvám jo a Bignorde nečti ty stránky za náma nic tam není jen můj spam
leneren napsal:
Ehm Mopidu je holka/žena
Nic se neděje To ze začátku pletli skoro všichni
Ale děje je to vrchol neslušnosti z mé strany ve Alžbetské anglii by mě zato pověsily moc se omlouvám My lady
Bavíme se o Mafii 2 a o tom že bych si ji měla znovu zahrát protože mi chybí hrát jako postavu za Vita a taky že si ve Skyrimu udělám postavu jménem Vito Scalleta což nebude tak těžké, protože nemá nijak složitý obličej. Jo a taky že v Mafii házím molotovy na poliše
Mopidu napsal:
Zajímalo by mě jestli Joe přežil
SPOILER!! Někde na stránkách o Mafii2 byly myslím napsány jiné scénáře konečného rozhovoru mezi Vitem a Leem. Joeho zabili.
Mopidu napsal:
Zajímalo by mě jestli Joe přežil
Myslíš to druhé vozidlo co odbočilo? Tak to byli detektivové od policie a odvezli Joa do vězení.Jestli přežil,nebo ne,tak to se dá zjistit jedině na internetu,ale pochybují,že tam nějaká zmínka o tom je.
Joe nebyl součástí dohody z důvodu ,že Leo měl ponětí,že Joe jede na plné čáře s Falconem a bál se,že by Falcon donutil Joe,aby Leovi zkazil všechny plány.
Ale Joe jel jednoznačně s policejními detektivy do vězení.A jestli ve vězení přežil,tak to nevím.
Upravil/a OrAnGe dne 24.07.2012 20:59
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.