Mopidu napsal:
Tonymu Starkovi
Aha, takže asi za deset, dvacet let budeš mít vlastní firmu BadWolf industries (nebo jak se to píše) a budeš vyrábět zbraně? Tak to hodně štěstí
No jasně
A budu mít tucty holek, a ty budeš závidět žes mi nedala to číslo
A pak si sestrojím oblek, a budu LÍÍÍÍTAT
... a střílet do ksichtu Lokimu
Nespoiluj mi Avangers, u nás v kině to ještě nedávali (jo. Jsou divní ) já jen viděla filmy Iron Man a Iron Man 2 a ve dvojce byla jedna skvělá hláška:
"Někdy se mě lidi ptaj, jak v tom obleku čůrám. ... Takhle."
To byl bezvadnej film
no ráže je vlastně velikost a délka náboje některé jsou univerzální a nekteré jsou jen do specifické zpraně náboje jsou různé např Slavné ak-47 používá zkrácený puškový náboj ráže 7,62×39mm
ok brokovnice se v posledních 75 letech dělají na principu pump to co mají pod hlavní (pohyblivé předpáždí) je táhlem spojeno se závěru a tím pádem stačí jít předpáždím dopředu a vrátit to je vše a je nabito pak jen stisknout spoušt a bicí kladívko udeří do náboje a už letí náboj ven
Upravil/a Leneren dne 24.07.2012 20:08
leneren napsal:
nebo rovnou můžeme robrat různý zbraně napište a co oní vím napíšu
Co takhle stará dobrá magnumka? Pro tu se najde místo vždycky
no je to revolver má můstek nad nábojovým válcem a úplně provrtnaný podle coltova patentu střílel náboji ráže 357.Magnum což z něj udělalo ruční brokovnici po vystřelení nábojů se nábojnice zaráz vyhodili centrálním vyhazovačem tot vše
leneren napsal:
nebo rovnou můžeme robrat různý zbraně napište a co oní vím napíšu
Co takhle stará dobrá magnumka? Pro tu se najde místo vždycky
no je to revolver má můstek nad nábojovým válcem a úplně provrtnaný podle coltova patentu střílel náboji ráže 357.Magnum což z něj udělalo ruční brokovnici po vystřelení nábojů se nábojnice zaráz vyhodili centrálním vyhazovačem tot vše
Ups.
Co je to ten můstek? Co je Coltův patent? A když je ráže 357, tak jakou velikost má teda ten náboj?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
no ten můstek je to že nad válcem je prostě můstek spojující hlaven a zadní část pistole ten patent je na to že všechny díry ve válci jsou v něm skrz naskrz a ta ráže je kolem 2cm dlouhá a myslím ted už nevím přesne ale široká 40 nebo tak nějak už nevím
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.