Víte, že 24 procent netopýrů má homosexuální tendence? To je fakt a taky jediná věc, která omlouvá Twilight ságu...
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Ale stejně mám rád upíry. Ty půjdeš za Dawnguard nebo za oboje? Resp. co tě víc láká. Možná už jsi to sem někam psal, ale zapomněl jsem
Upravil/a nagasadowcz dne 23.07.2012 23:15
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Hele, videačesky a video stmívání stojí za prd... to tak vyjadřuje moje názory... u mě upíři znamenají Dracula a Lady Carmilla a ne buzoši jako Lestat nebo Edward...
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Taky to tak vidím. Upíři jsou prostě mocné mýtické bytosti, ať už jsou zlé nebo ne vyloženě zlé, přihřáti metrouší to nejsou To mi připomnělo mojem oblíbené Salem's Lot (Prokletí Salemu) od S. Kinga. To byla knížka!
ještě slušný upír byl Cassidy z Preachera a nemluvě o Tobiášovi a Richardu Adolfovi, sle tihle rádobygotičtí krasavci s bledou pletí... Stačí mi o nich slyšet a tavím stříbro na kule...
nagasadowcz napsal:
Taky to tak vidím. Upíři jsou prostě mocné mýtické bytosti, ať už jsou zlé nebo ne vyloženě zlé, přihřáti metrouší to nejsou To mi připomnělo mojem oblíbené Salem's Lot (Prokletí Salemu) od S. Kinga. To byla knížka!
Jo ta byla fakt dobrá, ale raději se držme tématu.
Regis je dobrej... Hlavně pojmenování mezka je supr... jinak- upíři sou svině a hned jak seženu PC a dawnguard, budu tu pakáž hubit a hubit a hubit a taky hubit...
Jo, já s druhou postavou tež, ale s první jedu za vampy. Já je mám prostě rád a temnotu nad Skyrimem mám ještě radši. Jo, mezek má dobré jméno. Líbí se mi, jak tomu nikdo z družiny nerozumí a Regis se jen usmívá. Asi něco vtipného v jejich kultuře Prostě Sapkowski no.
sapek prej píše něco nového ze světa zaklínače... tak uvidíme...ale o geraltovi tam nebude prý ani slovo...
Tak něco o těch emopírech... UPÍŘI VŠECH ZEMÍ SPOJTE SE! http://www.videac...oji-za-prdŠpanělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.