hele já čet leccos, můj denník je denník Koniaashův, to už nikdo nečte
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Vezeme bábu je taky dobrá kruťárna. Jako květ divizny uvadá ve stoje, kdo stroji přísahal má zemřít u stroje... Morbivod má celkem záběr, jednou chválí těžký průmysl, pak stoky a pak stíny starých dubů. Ten člověk se mi líbí!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Jo btw, co ty si myslíš? Mysleli ten klip k "Ve stínu starých dubů" vážně nebo jako recesi? Protože to je hodně velká krutost... Tahle otázka vlastně platí tak nějak obecně
Upravil/a nagasadowcz dne 24.07.2012 02:02
u NĚJ ČLOVĚK NIKDY NEVÍ A TO JE DĚSIVÝ.... !@#%§, myslí to vážně nebo si dělá srandu?.... Třeba píseň od Umbrtky šedá v ůle... to je o tom, že Umbrtka ( Ivo KRátký, skutečná postava, vlastník sběrny v Plzni a bůh prachmatismu ) má prejtonosné včely, které opylují prasata a nosí mu prejt... Je to magor, ten Morbivod, nebo ne? A jako obvykle ukázka... Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Lidi.
Co mám dělat když jsem zabil Požírače světů(Alduin)?
Nikde jsem tu nenašel podobný topik,co má dělat,nebo co dělal po velkém vítěztví nad Alduinem.Díky.
No, já to beru jako recesi. Ale třeba to myslí naprosto vážně. A nebo je to něco mezi tím... Každopádně si nemůžu pomoct a zjišťuju, že se mi to vlastně líbí. I když ze všeho nejvíc pořád Trollech, tak Stíny plamenů a Umbrtka mají taky takovéto "cosi" do sebe. Nevím, je to hrozná magořina a tím je to asi neodolatelné.
leneren napsal:
To tu fakt nejsem jedinej knihomol? že v nešdní době je to pode většiny mládeže zavržení hodná záliba
Já v životě nepřečetl knihu, jen v první třídě 6 stránkovou povídku o policejním autu a to bylo k tomu kreslené a na každé stránce 4 věty o velikosti max 5 slov Já čtu jenom na netu nebo ve Skyrimu a Oblivionu jsem čítal
když jsem klikl na parotův profil mi avast hodil stránku : Pozor tady není něco v pořádku "
EDIT: Tak to byl chrome
Upravil/a BigNord dne 24.07.2012 10:14
BigNord napsal:
Tak na PC přečtu vše, ale pro mě to není problém přečíst mě to nudí Třeba teď jsem přečetl manuál od Diabla III to mě nenudilo a dal jsem to
Náhodou Blizzard dělá skvělý manuály. Třeba takovej SC 2 manuál je příběh prvního dílu i s datadiskem
BigNord napsal:
Tak na PC přečtu vše, ale pro mě to není problém přečíst mě to nudí Třeba teď jsem přečetl manuál od Diabla III to mě nenudilo a dal jsem to
Náhodou Blizzard dělá skvělý manuály. Třeba takovej SC 2 manuál je příběh prvního dílu i s datadiskem
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.