Já budu obojí Za seveřana, který je specializovaný na obouruční sekeru budu dawnguard a za dunmera, který je na magii a plížení, budu upír. Navíc za seveřana jsem vlkodlak
Já osobně jsem taky na upíry zvědavý, ale hlavně na vlkodlaky, protože budou mít svoje kouzala a doufám i nějaké bonusy. Upíři mají na můj vkus moc záporů než výhod
No, osobně miluji krajinu, takže si Skyrim užívám, ale zničení slunce se mi moc nelíbí. Jestli to bude něco jako v Oblivionu, tak budu velmi naštvaný, protože tam mě to vyloženě ničilo a musel jsem to dohrát, aby byla obloha zase krásná Uvidíme jaké bonusy a zápory přinesou všechny strany (dawnguard, upíři a vlkodlaci) Já osobně bych chtěl vidět medvědodlaka a žralokodlaka
Já mám sluníčko taky ráda mimoto sem vždycky nejdřív ta hodná, ale pak si taky zahraju i za upíry. Jen nechápu tu logiku proč chtěj upíři zničit slunce... když si to tak vezmete, když zmizí slunce, zmizí kytky, a tak nějak se naruší potravní řetězec a umře všechno živí i lidi a to ani nemluvim o tom jaká by byla kosa Ale v TES to asi funguje jinak
Dawnguard. Nevim, nějak se mi nelíbí představa, že by byla pořád tma a upíri nemám obecně nijak moc v lásce. Já bych nejradši Medvědodlaka, ve kterého doufám už od patch 1.4.
Mě se teďkom docela ztížilo rozhodování, předtím jsem chtěla být 100% upír, ale huskey je moje nejoblíbenější psí plemeno, už jako malá (teda menší) jsem si hrála s plyšovým huskeyem a navíc ti v Dawnguardu budou i obrnění... Asi se nejprv s jednou postavou přidám k upírům a pak zase s jinou postavou si u Dawnguardů pořídím huskeye
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.