Ten s tygrem sem jinde levnější nenašla, na alze je zlevněný, ale jen do zítřka, tak to asi budu muset urychlit nebo koupit jinde... Ale jde mi o notebook, Skyrim de na našem "rodinnym" kompu bezvadně...
No jo mě zas nedošlo kolik peněz dám ještě za myš, nějakou tu tašku, chladící podložku atd.. Ale bude to stát za to...Jen rodiče z toho klepne A děkuju všem za pomoc, já věděla že sou tady samý chytrý lidi
Upravil/a Sharie dne 23.07.2012 13:57
Dratek..jenže za 12 000 neseženeš pc kde spustíš Skyrim na vysoký..:facepalm: Prosím tě radši sem nepiš když to nechápeš
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Sice notebook nemám (a v dlouhé době ani mít nebudu) a tak o tom vím velkej výkal, ale i kdyby na to Skyrim nešel, tak existuje spousta dalších starších, neméně úžasných her které jen tak neomrzí a nejsou tak náročné Tak jako tak, ten notebook se určitě k nějaké hře, i kdyby zrovna ne ke Skyrimu, skvěle využije
Mew napsal:
:FACEPALM: kupovat sestavenej pc DD Nesmysl na ntou..
Kdybych stavil ten PC co mám já by mě vyšel na 24 k a ne na 20 k. Vím to řekl mi to jeden chlap co dělá z PC mnoho let ( ne není to někdo z obchodu aby mě nalákal na to abych to koupil u něj )
Upravil/a BigNord dne 23.07.2012 20:27
Mew napsal:
Kdybych stavil ten PC co mám já by mě vyšel na 24 k a ne na 20 k. Vím to řekl mi to jeden chlap co dělá z PC mnoho let ( ne není to někdo z obchodu aby mě nalákal na to abych to koupil u něj )
Navíc ta tvoje graf karta má zbytečných 3GB...prostě je o mnoho lepší ho sestavit sám
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Mopidu napsal:
Sice notebook nemám (a v dlouhé době ani mít nebudu) a tak o tom vím velkej výkal, ale i kdyby na to Skyrim nešel, tak existuje spousta dalších starších, neméně úžasných her které jen tak neomrzí a nejsou tak náročné Tak jako tak, ten notebook se určitě k nějaké hře, i kdyby zrovna ne ke Skyrimu, skvěle využije
Třeba morrowind, oblivion a další skvělé RPG. Ikdyž u mě oblivion moc nebodoval.
Upravil/a Diego dne 23.07.2012 20:54
Mew napsal:
Navíc ta tvoje graf karta má zbytečných 3GB...prostě je o mnoho lepší ho sestavit sám
To jsem zjistil, teď hledám lepší která má alespoň 1.28 gb až 2 gb
Mew napsal:
To jsem zjistil, teď hledám lepší která má alespoň 1.28 gb až 2 gb
BY THE WAY !! ZA 27 K JSEM sestavil mnoooohem lepší PC než máš ty...a je k tomu origo W7 + obrazovka...
Upravil/a Mew dne 24.07.2012 13:40
Když už novej ntb...tak ať má aspoň externí grafárnu a procák od Intelu...Ram 4GB ... to je tak vše..
Mew napsal:
Dratek..jenže za 12 000 neseženeš pc kde spustíš Skyrim na vysoký..:facepalm: Prosím tě radši sem nepiš když to nechápeš
Počítač starý 2 roky : Intel pentium 4 3.2 ghz Ati radeon 4650 1gb agp 3 gb ram
Investice 5000 kc .
Skyrim běží na ultra detail rozlišení 1280x1024.
Tak nějak nechápu o čem tu píšeš. Za 12 000 tisíc naprosto v pohodě. Jen stíny jsem stáhl na střední.
Upravil/a kevin36 dne 25.07.2012 13:11
Nepřišli gumičky. Všechno vylejt Kubrte.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.