Nedávno jsem dostal nápad, že bych někdy mohl psát komiksy. Mám už pár nápadů...
Parrotův veselý EDIT : tak to je fajn...
Upravil/a Parrot dne 22.07.2012 23:13
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Ale já bych je psal, a někdo jiný by je kreslil.
Tak to normálně funguje, navíc já neumím kreslit
Parrotův veselý EDIT : To je fakt...
Upravil/a Parrot dne 22.07.2012 23:12
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
wolfe, psaní komiksů fakt za pár dní omrzí. Mám tu slušnou hromádku blbostí, superhrdinů, stickmanů, dalších blbostí a nikdy jsem už v tom určitém komiksu nepokračovala. Alespoň je sranda jednou za rok si to přečítat
Parrotův veselý EDIT : Asi tak
Upravil/a Parrot dne 22.07.2012 23:17
No já jsem dostal jeden (zatím) geniální nápad.
Přesněji, já bych byl ten s tím nápadem a psal by to někdo jiný, já totiž neumím ani psát
Prostě by to bylo:
Příběh: BadWolf
Scénař: Blablot 1
Dialogy: Blablot 2
Kresba: Blablot 3
Parrotův veselý EDIT : Blbost, stejně se na to jeden z Blablotů vykašle...
Upravil/a Parrot dne 22.07.2012 23:16
Tak to jsem ráda že žádný blabloty nepotřebuju Najednou mám taky hroznou chuť vrátit se k těm komiksům SÁKRA BADWOLFE!!! Teď budu celej zítřek kreslit!!!
Já jsem před chvílí komiksy četl
Ale moc toho nemám, jen trochu Green Lanterna a pak začátek Ultimate Spider-Man a Ultimate Fantastic Four.
Marvel comics a DC comics jsou asi jediné věci které, i když jsou americké, mám rád.
Upravil/a BadWolf dne 22.07.2012 23:24
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.