Někteří z vás asi již z názvu pochopili, že se jedná o týdenní anketu, ti kteří ne tak... - se jedná o týdenní anketu
Každý týden se budu snažit vymýšlet nové ankety, podobnou věc zavedl skyrimblog, a mě se to velmi líbí, tak zkusíme to samé ne ?
Pravidla:
1. Hlasovat můžete jen jednou na jednu anketu
2. Nepište své odpovědi, diskutujte pouze o anketě, nebo nějaké debaty o odpovědi otázky - nějaké podbrobnější
3. Jakékoliv dotazy, nebo nápady na nové otázky mi pište do SZ (Soukromých Zpráv)
2-dodatek > Já budu hrát za orka - Maže se Já budu hrát za orka protože je hnusnej jak opice a smrdí jako já, má ty a ty schopnosti a to ke mně nejvíc sedí... - Ponechává se
Doufám že se vám ankety budou líbit ZMĚNA:: Budou se vytvářet nová vlákna pro každou anketu.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nejčastější odpověď: Budu se jen tak poflakovat po Skyrimu
Hlasů: 12
Upravil/a Honzas4400 dne 06.11.2011 03:20
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Já se budu jen tak poflakovat po Skyrimu a až se dost vinadívám tak začnu plnit vedlejší a pak až hlavní linii a pak zbytek vedlejších.
PŘIŠEL JSEM, VIDĚL JSEM, ZVÍTĚZIL JSEM. I am Dovahkiin!!!!!
Já se budu z části poflakovat plnit vedlejší úkoly a po čase se vrhnu na hlavní linii protože sem si skoro jistej že sní nedokážu jen tak přestat jako v oblivionu kde mě vtáhla a nepustila
Ze zacatku splnim tak 3,4 hlavni ukoly a pak se vrhnu na prohledavani sveta,kazdopadne na dungy,mesta,usedlosti proste vse a pak postupne na ty vedlejsi a obcas treba si mezitim splnim nejaky hlavni qest.
Upravil/a Andrew dne 28.10.2011 10:56
Přesně tak všechno zaráz, prostě půjdu tam a udělám to co se mi bude zrovna líbit. No ale asi udělám prvně pár questů z hlavní linie a pak když se dostanu k vedlejším tak budu dělat vedlejší a cechy atd. Vyvrcholení hlavní linie si nechám na konec
Tak já budu nejprve prozkoumávat Skyrim a plnit vedlejší i cechové questy a až na konec budu dělat hlavní linii, bohužel tu není možnost Vedlejší a guild questy a až potom questy hlavní
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.